Erbjudande Från

Saiva Camping & Stugby

Välkomna till Lappland och ett naturnära boende med moderna bekvämligheter. Vi erbjuder er en naturnära och naturskön boendemiljö med moderna och centrala bekvämligheter.

Saiva Camping & Stugby ligger vackert beläget vid Baksjön i utkanten av Vilhelmina ca 1 km från centrum. Campingen har 23 stugor och 50 husvagnsplatser. Här kan du även testa på att övernatta i en modern Lappkåta med egen kamin.

I receptionshuset finns en välsorterad present- och souvenirbutik samt kiosk med café. Här finns ett avkopplande allrum i trevlig miljö där du kan vila dig i sofforna, se på TV och njuta av den öppna spisen. Här finns även lite leksaker till barnen som de gärna får leka med.

Under högsäsong har receptionen på Saiva Camping & Stugby öppet 08:00-22:00.

Din semester på Saiva Camping & Stugby

I anslutning till campingen finns en badplats med hopptorn (upp till 5 m), nyrenoverad lekplats, minigolfbana, studsmatta, tennisbanor, fotbollsplaner m.m. Och vill du ge dig ut på egna äventyr så har vi cyklar, båtar och kanoter för uthyrning. Varför inte ge dig ut på en fisketur i den vackra kvällssolen? Eller upptäck de natursköna omgivningarna från cykelsadeln - bara fråga i receptionen så får du tips om allt från bra fiskeställen till lämpliga utflyktsmål.

Jaktkort och Fiskekort

Saiva Camping & Stugby erbjuder er även vägledning kring jaktområden och jaktkort där vi samarbetar med professionella jaktguider. Vi säljer också fiskekort till fyra av Vilhelminas största och mest eftertraktade fiskevårdsområden. Ta kontakt med oss i receptionen så hjälper vi dig.

Nybyggda servicehus och bastukåta

Serviecehusen är nybyggda och mycket fräscha. Här finns det dusch, wc, kök och tvättstuga samt utanför finns en härlig bastukåta. Varför inte ta ett uppfriskande dopp i lappländska Baksjön för att sedan värma dig i bastukåtan - en oförglömlig upplevelse!

Kontakt

Karta

Sök

Kategori: Våra korterbjudanden Antal träffar: 91
Annonser
Tipsa en vän
Logga in