Erbjudande Från

Familjeexpedition Kolarbyn

Vi överlever i dagens moderna samhälle genom att köpa färdiga produkter som vi använder oss av, men för att överleva till skogs behövs mer än så – nämligen kunskap och förberedelser. Lär er göra upp eld, hitta och rena vatten, hitta föda och bygga en övernattningsplats. Låt barnen komma ut i en riktig skog och bli trygga med att vara i naturen. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europe.

Under aktiviteten tar vi oss runt i naturen och arbetar praktiskt med olika problem. Stressen har vi sedan länge lämnat hemma för att istället ta in naturens magi. Framåt middagstid samlas vi vid lägerplatsen med utsikt över den spegelblanka tjärnen för att sammanfatta det vi har lärt oss under dagen. Detta är ett spännande och annorlunda äventyr som ni absolut kommer att uppskatta!

Dag och tid: Måndagar 16/6, 23/6, 11/8, 18/8, 25/8, kl 13.00-16.00.

Mötesplats: Kolarbyn, 3 km väst om Skinnskatteberg. Måste förbokas.

Pris: Vuxna 500 kr, barn 6–15 år 400 kr. I priset ingår överlevnadskurs med instruktör och lättare fika. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europé. Gäller ovanstående tider under 2014.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska.

Kontakt

Karta

Sök

Kategori: Våra korterbjudanden Antal träffar: 91
Annonser
Tipsa en vän
Logga in