Erbjudande Från

Familjeäventyr på Björnö

Familjepaddling vid Björnö.
Paddla en tur på Mälaren med våra stadiga kanoter. Vi har kanoter med plats för 3 personer i varje kanot. Är vädret fint så rekommenderar vi paddling ut till badön Östra holmen och vid blåsigt väder så paddlar vi i Hässlösundet där det nästan alltid är lugnt väder. När vi kommer tillbaka till Stugbyn väntar korvgrillning i kåtan och som efterrätt så får alla grädda sin egen våffla över öppen eld. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europe. Dag och tid, måste förbokas: 24/6, 8/7, 22/7, 5/8, 19/8, 9.00-12.00

Pris: 300 kr/ pers, barn 8-12 år ½ priset i målsmans sällskap. Barn upp till 7 år gratis. I priset ingår introduktion i paddling, hyra av kanot, grillkorv och våffla. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europe gäller ovanstående tider under 2014.

Familjeäventyr på cykel – skattjakt med GPS
Geocaching är i sig en rolig och spännande aktivitet där man med hjälp av GPS orienterar sig mellan olika geocacher. En cache är en liten box med ett pris till den som finner den och en bok där man loggar vem som har hittat cachen. Vi har valt ut ett antal cacher i Västerås närhet som representerar spännande platser som man lätt når med cykel från Björnö. Vissa av cacherna bjuder på ett litet äventyr för att hitta skatten. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europe. Dag och tid, måste förbokas: Varje onsdag och söndag under perioden 1/6 – 31/8. Resten av året efter överenskommelse. Start kl 11.00. Aktiviteten tar från två timmar till en hel dag, beroende på hur många cacher man vill hitta.

Pris: 250 kr/ pers, barn under 12 år ½ priset i målsmans sällskap. I priset ingår lån av GPS, hyra av cykel, ledtråd till ett antal cacher. 10 % rabatt per person vid bokning med Camping Key Europe gäller ovanstående tider under 2014.

PRAKTISK INFORMATION
Aktör: Björnö Stug- & Aktivitetscenter
Mötesplats: Granbo stugby – Björnö, Västerås
Övrig information/utrustning: Ta med: Regnkläder, ev. ombyteskläder, solskydd, solglasögon, badkläder.


Kontakt

  • Namn Björnö Familjeäventyr

  • Adress: Björnö, 723 48 Västerås

  • Telefon: +46 (0)21-261 00


  • Besök vår hemsida

Karta

Sök

Kategori: Äventyr och upplevelser Antal träffar: 50
Annonser
Tipsa en vän
Logga in