Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK

Om Gone Camping

Gone Camping är ett reseprogram som sätter upplevelser och aktiviteter i fokus. Du ser det på lördagar 18.30 i TV8 med start 4:e mars. Alla avsnitt samt extramterial och specialavsnitt hittar du på Gonecamping.se och på Youtube.com.

Med Gone Camping vill vi fånga känslor, inspirera, väcka reslust och bjuda på reseupplevelser som är värda att berätta vidare. Helt enkelt inspiration som gör semestern på en campingplats lite bättre.

Gone Camping visas på våren i TV8 och finns alltid tillgängligt på YouTube och nya Gonecamping.se, ett digitalt resemagasin fullproppat med inspiration inför campingsemestern. Programmet leds av den rutinerade programledaren Martin Örnroth som till säsongen 2017 fått hjälp av ytterligare en programledare - kemisten och friluftsfantasten Louise Fornander.

Gone Camping är idag ett av Sveriges största reseprogram och resemagasin. Totalt har programmen visats för mer än 1 miljon tittare.

Gonecamping.se, nytt digitalt resemagasin för campingsemestern

Gonecamping.se hittar du alltid de senaste filmerna, resereportage och information för husvagns- och husbilssemestern. Till alla Gone Campingavsnitten »

Gonecamping.se

Martin Örnroths tre höjdare i Gone Camping

Gone Camping Saltkråkan

Besök på Saltkråkan

”Ön heter egentligen Norröra och ligger i Stockholms norra skärgård. Hit åkte jag med min dotter. Vi vandrade runt tillsammans med en guide som pekade ut kända platser ur tv-serien. Och visst kände man igen sig bland sjöbodarna och bryggorna. Det var som en déjà vu från barndomen. Och det är inte helt fel att få göra bomben från Melkers brygga.”

 

Vandra längs Vasaloppsleden

”Vasaloppet är ett av Sveriges mest kända sportevenemang. Och alla har väl sett starten någon gång på tv. Det var väldigt underligt att se land-skapet i sommarskrud. Jag vandrade en bit av leden som i sin helhet är 9 mil lång. Kul att till fots gå igenom Oxberg och Risberg och se rören, där blåbärssoppan pumpas fram till vätskestationerna, sticka fram ur husväggarna.”

Skärmflygning i Kåseberga

”Detta var väldigt häftigt. Kåseberga ligger mycket vackert på Österlen, alldeles vid havet. Och att i tystnaden, högt upp, glida fram över landskapet var fantastiskt. Jag är egentligen rädd för höjder så att jag utsätter mig för sådant här är lite underligt. Men jag hade en pilot med mig där uppe.”

 

Fakta om Martin Örnroth

Född: 1967

Familj: Fru och dotter

Tv-erfarenhet: Programledare i både SVT och TV4. Var producent och reporter på reseprogrammet När & Fjärran i TV4. Idag arbetar Martin som affärsområdeschef på Silverbullet Film.

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän