Carpaccio med tryffelvinegrette
Erbjudande Från

Carpaccio med tryffelvinegrette

När Gone Camping besöker Gotland blir det en snabb och elegant middag av lokalproducerade råvaror. Perfekt rätt att laga då man varken har grill eller stekpanna men vill bjuda på något lyxigt.
Se programmet här

Carpaccio med tryffelvinegrette
Recept: Martin Örnroth

Ingredienser (4 pers)
500 gr tunnskuren oxfilé
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
Ruccola
Parmesan
Tryffelvinegrette
Citron

Gör så här
Fördela skivorna på tallrikarna. Strö över flingsalt, mald svartpeppar, olivolja och ruccola. Riv parmesanost grovt och strö över. Toppa med tryffelvinegrette och servera med en citronklyfta.

Det går naturligtvis utmärkt att göra sin egen carpaccio. Ta i så fall fram den frusna oxfile-biten ca 30 min innan det är dags att skära upp den. Skär köttet i tunna skivor med en vass kniv. Om de blir lite för tjocka kan du mangla ut dem med handen eller med smörpapper och kavel.

Gone Camping-appen
gone-camping-app

Premiär för Gone Camping-appen

Nu finns reseprogrammet Gone Camping också som en app. Här kan du bland annat se alla program, söka program via karta eller där du befinner dig och få en notis så fort ett nytt program publiceras. Ladda gärna ner i App Store eller Google Play.

Annons
Besök oss på Facebook
Sponsrade länkar
Om Gone Camping

Vi som står bakom

Gone Camping är ett samarbetsprojekt mellan HRF - Husvagnsbranschens Riksförbund och SCR Svensk Camping.

Annonser
Tipsa en vän
Logga in