Torskrygg i folie med pepparotssmör
Erbjudande Från

Torskrygg i folie med pepparotssmör

Egenfågad torsk i foliepaket med pepparrotssmör tillsammans med kokt potatis blandad med citron, olivolja & ruccola. När Gone Camping beger sig till en av Sveriges populäraste campingdestinationer - Halland. Får vi bland annat hänga med på havsfiske och fånga dagens middag.
Se programmet här

Torskrygg i folie med pepparotssmör
Recept: Martin Örnroth

Ingredienser för 4 pers:
500-600  g torskrygg
1 knippa grön sparris
1/2 dl färskriven pepparrot
1 knippa dill
1 citron, skalet
50 g smör

Till potatisen:
600 g färskpotatis
1 citron, skal
Ruccola
1 msk olivolja
flingsalt

Gör så här:
Bryt av ändarna på sparrisen. Blanda pepparrot, dill, rivet citronskal och smör.

Torka av torskbitarna och lägg dem på dubbla, väl tilltagna, folieark. Toppa med pepparrotssmör och sparris. Vik ihop noga och lägg på grillen. Grilla på indirekt värme i 10-15 min.

Koka under tiden potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt olja, citronskal, och ruccola. Smaka av med flingsalt.

Lägg upp foliepaketen på fyra tallrikar. Låt var och en öppna sitt vid bordet och servera med rykande varm citronpotatis.

Annonser
Tipsa en vän
Logga in