Svenska Arrow
Erbjudande Från

Gratinerad jordgubbs- och rabarberkompott

Gratinerad jordgubbs- och rabarberkompott

Recept: Martin Örnroth

Ingredienser för 4 personer:
250 g rabarber i bitar
250 g jordgubbar
0,5 dl farinsocker
1 tsk malen kanel
250 g Kesella kvarg vanilj
0,5 dl flagad mandel
0,5 dl farinsocker
Biscotti

Gör så här:
Denna rätt kan lagas både i ugnen eller på grillen. Skala och skär upp rabarbern. Blanda rabarber, jordgubbar, kanel och socker i små, ugnssäkra portionsformar. Grädda i ca 15 min. Hit kan man förbereda om du vill vara effektiv under själva middagen. När det sedan är dags att servera, fördela kvarg över rabarberblandningen, strö över socker och mandel. Sätt ugnstemperaturen på Hög. Gratinera i ca 5 min eller tills mandelflagorna börjar få färg.

Servera med biscotti.

Gone Camping-appen
gone-camping-app

Gone Camping-appen

Nu finns reseprogrammet Gone Camping också som en app. Här kan du bland annat se alla program och få en notis så fort ett nytt program publiceras. Ladda gärna ner i App Store eller Google Play.

Besök oss på Facebook
Om Gone Camping

Vi som står bakom

Gone Camping är ett samarbetsprojekt mellan HRF - Husvagnsbranschens Riksförbund och SCR Svensk Camping.

Annonser
Tipsa en vän
Logga in