Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Gratinerad jordgubbs- och rabarberkompott

Gratinerad jordgubbs- och rabarberkompott

Recept: Martin Örnroth

Ingredienser för 4 personer:
250 g rabarber i bitar
250 g jordgubbar
0,5 dl farinsocker
1 tsk malen kanel
250 g Kesella kvarg vanilj
0,5 dl flagad mandel
0,5 dl farinsocker
Biscotti

Gör så här:
Denna rätt kan lagas både i ugnen eller på grillen. Skala och skär upp rabarbern. Blanda rabarber, jordgubbar, kanel och socker i små, ugnssäkra portionsformar. Grädda i ca 15 min. Hit kan man förbereda om du vill vara effektiv under själva middagen. När det sedan är dags att servera, fördela kvarg över rabarberblandningen, strö över socker och mandel. Sätt ugnstemperaturen på Hög. Gratinera i ca 5 min eller tills mandelflagorna börjar få färg.

Servera med biscotti.

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän