Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Grissini med Parmaskinka

I Italien får vi följa med till Gardasjön, Dolomiterna och Venedig - staden som inte lämnar någon oberörd. Vi bjuds på makalösa vyer och besök på vingårdar. Här svänger Martin Örnroth ihop en snacksbaserad maträtt där vinet får stå i fokus. Det blir grisinistickor som serveras med bitar av parmesan och oliver.

Grissini med Parmaskinka
Recept: Martin Örnroth

Ingredienser för 4 personer

12 tunna skivor parmaskinka
12 grissinipinnar
6 tsk pesto
1-2 dl oliver
1 bit parmesan

Gör så här:
Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda. Lägg en grissini på varje skiva, bred en halv tsk pesto över och rulla skinkan om brödstickan. Servera med oliver, parmesan och en god Amarone.

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän