Svenska Arrow
Erbjudande Från

Laxburgare med avokado

Laxburgare med avocado och aioli blir det när Gone Camping  beger sig till Norge. I avsnittet testar Martin Örnroth även på sommarskidåkning bland annat.

Laxburgare med avokado

 Ingredienser:
1 ägg
3–4 msk ströbröd
2 krm salt
1 krm vitpeppar
2 msk dill (fryst eller färsk)
ca 500 g laxfilé
rapsolja till stekning
40 g gröna blad (t ex spenat)
2 tomater
1 avokado
1 rödlök
4 hamburgerbröd
Aioli

Så här gör du:
Förbered alla tillbehör. Skär tomat, avokado och rödlök i skivor. Stek ev den skurna sidan på bröden lätt.

Blanda ägg, ströbröd, salt, peppar och dill i en bunke. Skär laxen i små bitar och rör ned. Mosa laxen med en gaffel och låt svälla 20 min. 

Forma fyra burgare av fiskfärsen. Stek gyllene i varm panna, ca 3 minuter på vardera sida. Lägg gärna på bröden någon minut så att de får lite färg.

Ta upp, lägg i burgaren och toppa med de goda tillbehören och aioli.

Gone Camping-appen
gone-camping-app

Gone Camping-appen

Nu finns reseprogrammet Gone Camping också som en app. Här kan du bland annat se alla program och få en notis så fort ett nytt program publiceras. Ladda gärna ner i App Store eller Google Play.

Besök oss på Facebook
Om Gone Camping

Vi som står bakom

Gone Camping är ett samarbetsprojekt mellan HRF - Husvagnsbranschens Riksförbund och SCR Svensk Camping.

Annonser
Tipsa en vän
Logga in