Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Laxburgare med avokado

Laxburgare med avocado och aioli blir det när Gone Camping  beger sig till Norge. I avsnittet testar Martin Örnroth även på sommarskidåkning bland annat.

Laxburgare med avokado

 Ingredienser:
1 ägg
3–4 msk ströbröd
2 krm salt
1 krm vitpeppar
2 msk dill (fryst eller färsk)
ca 500 g laxfilé
rapsolja till stekning
40 g gröna blad (t ex spenat)
2 tomater
1 avokado
1 rödlök
4 hamburgerbröd
Aioli

Så här gör du:
Förbered alla tillbehör. Skär tomat, avokado och rödlök i skivor. Stek ev den skurna sidan på bröden lätt.

Blanda ägg, ströbröd, salt, peppar och dill i en bunke. Skär laxen i små bitar och rör ned. Mosa laxen med en gaffel och låt svälla 20 min. 

Forma fyra burgare av fiskfärsen. Stek gyllene i varm panna, ca 3 minuter på vardera sida. Lägg gärna på bröden någon minut så att de får lite färg.

Ta upp, lägg i burgaren och toppa med de goda tillbehören och aioli.

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän