Camping.se i datorn, i surfplattan och i mobilen.
Erbjudande Från

Annonsera på Camping.se

Vi semestrar mer än någonsin och campingsemestern är Sveriges största semesterform. Under sommarmånaderna är hälften av alla gästnätter i Sverige på campingplatserna och många gäster använder camping.se före, under och efter semestern.

Camping är Sveriges största semesterboende

Totalt summeras ca 14,5 miljoner gästnätter på Sveriges campingplatser 2011. I juni-augusti 2011 ökade de inhemska gästnätterna med 7 procent och under juli valde 51 procent av gästerna från Sverige, 71 procent av gästerna från Norge och 56 procent av gästerna från Nederländerna campingplatser framför andra boenden i Sverige.

Målgruppen

Via camping.se når du en stor målgrupp och flera olika segment. Ungefär 73 procent bor i husvagn, 15 procent bor i stuga, 7 procent bor i husbil och 6 procent i tält.

Tre av de större segmenten är barnfamiljer, 55-plus och äventyrare. Vi vet att våra gäster gillar att uppleva Sverige, har ett intresse för teknik och kännetecknas av ord som äventyr, engagemang och empati, rättvisa och jämställdhet, digitala utforskare, vetgiriga, välgörenhet, leva som man lär, miljö och kulturfrågor, politik, gemenskap och delaktighet (Orvesto).

Störst i Sverige

Camping.se är Sveriges största webbplats för campingturism med mer än 1 miljon unika besökare per år. Din annons visas i en relevant miljö om du vill nå semesterfirare. Här finns flera olika annonsformat, placeringar och sammanhang att synas i. Camping.se finns i tre språkeditioner: SE, DE och EN.

Nyhetsbrev

Missa inte vårt nyhetsbrev med cirka 190 000 prenumeranter (april 2012), som erbjuder ett flertal olika annonseringsmöjligheter. Även nyhetsbrevet finns i tre språkeditioner: SE, DE, EN.

Mer information och bokning

Annonsförsäljningen på camping.se sker i samarbete med Annonsbokningen. Kontakta oss gärna för mer information och helhetslösningar.

Kontaktpersoner
Josefine Blomquist, 035-295 38 26
Lena Johansson, 035-15 36 37
annonsera@camping.se

Annonser
Tipsa en vän
Logga in