Svenska Arrow
Camping.se i datorn, i surfplattan och i mobilen.
Erbjudande Från

Annonsera i de digitala kanalerna till Semestersveriges största målgrupp

Camping.se är sajten för Sveriges största semesterboende. Under juni-aug bor mer än 50 procent av alla turister i Sverige på en campingplats. Totalt blir det närmare 15 miljoner gästnätter varje år. Förra året ökade antalet gästnätter på de svenska campingplatserna mer än för något annat semesterboende i Sverige.

Målgruppen

Via Camping.se når du en stor målgrupp och flera olika segment. Ungefär 73 procent bor i husvagn, 15 procent bor i stuga, 7 procent bor i husbil och 6 procent i tält.

Vi vet att våra gäster gillar att uppleva Sverige, har ett intresse för teknik och kännetecknas av ord som äventyr, engagemang och empati, rättvisa och jämställdhet, digitala utforskare, vetgiriga, välgörenhet, leva som man lär, miljö och kulturfrågor, politik, gemenskap och delaktighet (Orvesto).

Tre av de större segmenten är barnfamiljer, 55-plus och äventyrare.

Störst i Sverige

Camping.se är Sveriges största webbplats för campingturism. Din annons visas i en relevant miljö om du vill nå semesterfirare. Här finns flera olika annonsformat, placeringar och sammanhang att synas i. Camping.se finns i tre språkeditioner: SE, DE och EN.

Nyhetsbrev

Missa inte vårt nyhetsbrev  som erbjuder ett flertal olika annonseringsmöjligheter. Även nyhetsbrevet finns i tre språkeditioner: SE, DE, EN.

Annonsprislista 2015

Ladda ner annonspriser och annonsfakta

Mer information och bokning

Annonsförsäljningen på Camping.se sker i samarbete med Annonsbokningen AB. Kontakta oss gärna för mer information och helhetslösningar.

Lena Johansson, Säljare, 035-15 36 37
lena.johansson@annonsbokningen.se

Maria Friberg, Säljare, 035-15 36 57
maria.friberg@annonsbokningen.se

Annonser
Tipsa en vän
Logga in