Camping.se i datorn, i surfplattan och i mobilen.
Erbjudande Från

Om Camping.se

Välkommen till camping.se. Här hittar du Sveriges största utbud av boende på campingplatser i Sverige. Vårt mål är att ge dig som besökare komplett information om svenska campingplatser och förhoppningsvis också lite inspiration till campingsemestern.

På camping.se hittar du ett stort utbud av boendemöjligheter oavsett om du har med dig egen husvagn, husbil, tält eller om du vill hyra någon av alla tusentals stugor som erbjuds.

Medlemmar i SCR

Alla campingplatser på camping.se är medlemmar i Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation (SCR). Campingplatserna ansvarar själva för den information som presenteras på camping.se. Det ser vi som en garanti för att den är korrekt och att dina förväntningar uppfylls.

Bäst i Europa

Camping.se har funnits sedan 1997 och vårt mål är att vara Europas bästa campingsite såväl före som under och efter campingsemestern.

Här hittar du:

  • Mängder med information om campingplatser i form av bilder, texter, kartor, områdeskartor och boendebeskrivningar
  • Möjlighet att boka boende
  • Reseinspiration och intressant läsning
  • Erbjudanden till det europeiska campingkortet Camping Key Europe
  • Möjligheten att köpa Camping Key Europe
  • Webb-tv med reportage och inspiration från mängder med platser i Sverige
  • Forum, tips, berättelser och bilder från gäster

I alla dina surfenheter

Camping.se är byggd för att kunna användas i en dator, en surfplatta eller en smart mobil. Det finns också en särskild webbapp på m.camping.se som låter dig hitta campingplatser och korterbjudanden utifrån din position.

Annonsera - nå Sveriges största semestermålgrupp

Det finns flera olika annonseringsmöjligheter för dig som vill nå Sveriges största semestermålgrupp.

Om SCR

SCR är branschorganisationen för Sveriges campingplatser. SCR arbetar för att utveckla och förbättra campingboendet i Sverige och samarbetar även med bransch- och turistorganisationer i övriga Skandinavien och Europa. SCR är medlem i Nordiskt Campingråd, EFCO&HPA som arbetar med europeisk campingturism och Svensk Turism.

Som SCR-medlem arbetar campingplatsen efter regler och riktlinjer som alla går ut på att ge dig som gäst en riktigt skön och säker vistelse. Det gäller allt från brandsäkerhet till besiktning av lekplatser, gästbemötande och företagande.

Läs mer om SCR Svensk Camping på www.scr.se

Snabba fakta om Camping.se

På nätet sedan 1997
Mer än 1 miljon unika besökare om året
Mobil version sedan 2008
Sveriges största utbud

Flest besökare i juli
Sitter i Göteborg
Camping.se ägs av SCR

Sponsrade länkar
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän
Logga in