Gästservice Camping Key Europe

Camping Key Europe är ett kundkort för europeiska campinggäster och ett samarbete mellan de nordiska campingorganisationerna samt andra europeiska organisationer. Sedan 2012 har Camping Key Europe ersatt det kort som tidigare hette Camping Card Scandinavia. D behöver kortet för att bo på en campingplats som är medlem i SCR Svensk Camping.

Köp ditt kort på Camping.se

Camping Key Europe kan du köpa här på camping.se. Har du redan ett kort kan du betala årsavgiften och förnya ditt kort på en campingplats.

Resa i Europa?

Ska du resa i Europa behöver du ett kort som har dina personuppgifter angivna på framsidan. Har du ett kort utan uppgifter på kan du beställa ett nytt kort på Camping.se eller byta in det på en campingplats.

Frågor och svar

Kontakta gärna vår gästservice om du inte hittar svaret på din fråga nedan.

1. Var köper jag ett kort?

Om du inte har ett kort kan du köpa det här på Camping.se eller på en campingplats som är medlem i SCR.

2. Hur aktiverar jag ett befintligt kort?

Kortet måste aktiveras varje år och när du har ett kort gör du det enklast på en campingplats som är medlem i SCR. Du kan också köpa ett kort här på Camping.se. Då får du ett nytt kort med posten som ersätter ditt befintliga kort. Det innebär att det gamla kortet spärras.

3. Vad innebär det att aktivera kortet?

Att aktivera kortet innebär att betala årsavgiften. Kortet måste aktiveras för att vara giltigt och för att du ska kunna ta del av erbjudanden och rabatter. Om du inte tänker använda ditt kort behöver du inte betala årsavgiften.

4. Hur kan jag betala på Camping.se

Om du köper kortet på Camping.se kan du betala med Visa och Mastercard.

5. Vem gäller kortet för?

Camping Key Europe gäller för hela familjen, en eller två vuxna med barn.

7. Var gäller kortet?

I Sverige kan du välja bland 450 härliga campingplatser, från Björkliden i norr till Löderup i söder. Dessutom gäller ditt kort på i stort sett alla campingplatser i Europa.

8. Borttappat eller stulet kort

Om du blivit av med ditt kort kontaktar du vår gästservice så spärrar vi kortet. Du kan kontakta oss via e-post eller telefon. Glöm inte att ange ditt kort- eller personnummer. Tyvärr ersätts inte giltighetsmärket.

9. Adressändring

Om du byter namn eller adress, eller vill ändra andra uppgifter som finns kopplat till ditt kort, gör du detta enklast genom att kontakta vår gästservice.

10. Vad är Camping Key Alliance?

Camping Key Alliance är organisationen bakom Camping Key Europe. Camping.se är en återförsäljare av kortet och SCR är en av parterna i Camping Key Alliance. De övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Läs mer på campingkeyalliance.com

Kontakta oss via telefon

031-355 60 90

Vardagar 08.00-18.00. Lördagar, söndagar och helgdagar 10.00-15.00

Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän
Logga in