Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

3000 km kust att upptäcka

En stillsam naturnära upplevelse lik ingen annan eller en adrenalinrusch i kamp mot elementen? Oavsett om du väljer kajak eller kanot finns alla möjligheter.

Kanske är det en av anledningarna till att havskajakpaddling blivit så populärt under de senaste åren. Fråga den som provat. Det finns inte många friluftsaktiviteter som är lika vanebildande.

Den där magiska stunden då du tyst och stilla glider fram vid strandkanten i skärgården och kan njuta av djur och natur på ett sätt som är få förunnat. Som gjort för att hitta de där orörda områdena, de små vikarna och stränderna som känns helt öde, eller plötsligt se en nyfiken säl sticka upp sitt huvud på bara någon meters håll. Om det är det som lockar dig mest.

Är du istället den som drömmer om flerdagarspaddling i skummande vågor på ett exponerat hav och med en kylig vind som riktigt klöser dig i ansiktet så finns det med.

Skärgårdar, hav eller till och med stora sjöar och sjösystem. Allt finns här. Sverige är fantastiskt på det sättet. Frågan är egentligen inte om du vågar prova, utan snarare varför du skulle låta bli?

Väljer du att bo på en campingplats har du alltid din utrustning nära till hands och saknar du egen kan du alltid hyra.

Senaste filmer
Sponsrade länkar
Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän