Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK

Sällskapsspelen du inte sett innan

Vi vet alla hur semestermånaden juli kan se ut. Solsken ena dagen, ösregn de nästkommande tre. Och om man då ska knö ihop en hel familj i en husvagn eller sitta i förtältet och lyssna på smattret så gäller det att ha underhållning. Mobilspel och Nintendo DS i alla ära, på semestern gör man saker tillsammans. 
Här har ni ett gäng nya sällskapsspel när Monopol och Yatzy känns slitna.

Bajsspelet
 - Från 3 år

BajsspeletEtt kort och gott skitroligt spel där bajskorvar tävlar om att komma först till toaletten. Barnsligt? Absolut. Kul? Japp!

Vem där? - Från 3 år

Vem där?En klassiker, i alla fall i USA. En sorts blandning av Memory och ren tur där du med rätt gissning hittar rätt gömd figur hos din motståndare.

Place - Från 15 år

PlaceLärorikt frågespel om världen som kombinerar frågesport med inslag av memory och hjärngympa till en vinnande formel.

Ubongo - Från 8 år

UbongoÅrets spel 2009 stressar dig att lägga Tetrisliknande pussel innan sanden i timglaset runnit ner. Olika svårighetsgrader för hela familjen och väldigt beroendeframkallande.

Klossgubbe - 
Från 3 år

KlossgubbeFörsten bygger ihop en clown med hatt är en mästare! Perfekt spel för de allra minsta som tränar både koordination, motorik och förståelse.

Hollywood - Från 10 år

HollywoodAlla har vi någon gång drömt om att göra Hollywoodsuccé. I detta lättsamma strategispel får du chansen. Manus, musik, skådisar, biljettintäkter, allt ska du hålla ordning på.

 

Familje Alias - Från 7 år

FamiljealiasOrd- och synonymspel som från början var för vuxna men som nu anpassats i familjeversion. Vilket innebär att de vuxna tvingas utföra charader samtidigt som de försöker beskriva ett ord med en synonym. Till barnens oändliga glädje, naturligtvis.

 

Al la carte - 
Från 8 år

A la cartéSåhär i Mästerkock-tider kan det naturligtvis vara skönt att veta att det går att vinna titeln utan att närma sig spisen. I À la carte skapar du recept, kryddar maträtter och bränner dina motståndares käk. Tur och skicklighet premieras, precis som i alla bra sällskapsspel.Senaste filmer
Sponsrade länkar
Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän