Campingmat:

  • Skapad av: Nielsen
  • Skapad: 4 maj 2012
  • Medlemmar: 20
  • Klubbstatus: Öppen
Camping mat är för dig som vill fixa maten vid vägkanten eller i tältet, alla kan bre en smörgås eller öppna en burk mat och varma, men campingmat består av mer.

Utgångläget i campingmat är tillberedningen sker i tält eller naturen med stormkök, gasolkök eller grillen.

Ofta griller man när man tältar, men viste du tiden det tar att grilla till två personer kan du fixa en två rätters meny i tältet på samma tid och samma pris.

Har du tips eller idéer hur mat skall fixas i tält eller vid vägkanten – SKRIV ett inlägg hur du gör.

Bilder

Dagstur i Skåne

Dagstur i Sk...

av: Nielsen
5 maj 2012
betyg
Min nya grill

Min nya gril...

av: Nielsen
4 maj 2012
betyg
Min nya grill.

Min nya gril...

av: Nielsen
4 maj 2012
betyg

Anslagstavla

Det nu grillen böja komma fram, till dig som skall grilla på en campingplats vill jag be ta reda på vilken regler campingen har omkring grillning, nästan alla campingplatser är öppen eld förbjuden -det vill säga grillen skall sättas i glöd på anvisat plats eller med grilltillbehör som inte kräver eld.

Vi vet tält och husvagnar står ganska tätt på en camping, kanske problemet är störst med tältande, därför rekommendera jag grillen ställas på ett avstånd av minst 3½ m ifrån närmste granne och egen plats, har campingen egna regler skall dom följas, en brandsläckare till en två – tre hundra kr är bra att ha i sin närhet och är faktisk ett krav på en del campingplatser i Europa.

Trevlig grillsemester
22 maj 2013
av: Nielsen

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se