Orsa Camping

  • Skapad av: Elias Bengtsson
  • Skapad: 26 maj 2012
  • Medlemmar: 4
  • Klubbstatus: Öppen
Vackert belägen familjecamping som medverkade i TV-programmet ”Sverige Campar” 2008.

Kilometerlång, grund sandstrand, även kallad Dalarnas Riviera, som blivit utsedd till Sveriges renaste och badvänligaste strand. Tempererade utomhusbassänger med vattenrutschar o piratskepp samt äventyrsbad för de minsta.

Här har barnen ett eget aktivitetscentrum bemannat av pirater, vi har barnklubbar, med bland annat skattjakt, eget lekrum mm. Det finns flera stora lekplatser, Äventyrsgolf, bollplaner, spelhall, båtuthyrning, cykelbilar mm.

I den supermoderna bowlinghallen finns nyöppnade McGregors Sportbar med sportsändningar varje dag.

Naturskönt område med gångavstånd till Orsa centrum. Servicebutik med nybakat bröd varje morgon under fullserviceperiod. Restaurang med liveunderhållning flera kvällar i veckan.

Stort midsommarfirande med Molly Sandén och Sean Banan. Vattenfestival med några av Sveriges största artister, som Loreen och Takida. Det bjuds även på spektakulära uppvisningar och shower fre-sö med bland annat 'Käglorna' Vattenskidshow.

Orsa Björnpark med världens största isbjörnanläggning Polar World 15km NV om campingen. Den 19e Juni har Kodiak Island-Land of Giants invigning och det är första gången som Kodiakbjörnen lämnar Alaska på 35 år.

Välkommen till Orsa Camping i Dalarna!


Länk: Se Hemsida
Nyckelord: dalarna, familj, orsa

Bilder

Inga bilder hittades

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Anslagstavla

Inga inlägg i anslagstavlan

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se