First Camp Tylösand

Finns det någon ort i Sverige som andas mer Sommar än Tylösand? Jag kan då inte komma på någon och givetvis har man den fantastiska stranden att tacka för mycket! First Camp Tylösand är en av ett flertal First Camp-destinationer med drygt 30 stugor och gott om plats för husvagnar och ett mindre antal tälttomter. 2010 kommer man också ha särskilda husbilsplatser, missa inte dem om du är husbilsägare och på väg till Halmstad och Halland.

Blïx Barnklubb borgar för att alla barn har skoj med allt från First Camps årliga "Glass-Campen" (15 juli klockan 19) och diverse bus (tio gånger i veckan sommartid) till godisgrillning och tårtkalas. Vill hela familjen ha förslag på aktiviteter kan kanske Tylösand Äventyrsgolf vara ett förslag, och sen har Tylösand såklart oändligt mycket mer att erbjuda (windsurfing-skola, golfbanor för såväl amatör som proffs, nattliv, kultur osv).

Glöm bara inte att boka din plats i tid för under juli månad är det väldigt ofta fullbokat i Tylösand.


Länk: Västkustens pärla - First Camp Tylösand

Bilder

Beachvolley i Tylösand

Beachvolley ...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg
Lekplats för de minsta på First Camp Tyl...

Lekplats för...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg
Berg- och dalbana på Halmstad Äventyrsla...

Berg- och da...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Hej, vi som jobbar på First Camp tycker det vore jättekul (förhoppningsvis) att höra vad ni som bodde hos oss tyckte. Vad gör vi bra, vad borde vi göra bättre osv.
17 okt 2009
av: Jens Fylkner

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se