Club Nordic Camping

  • Skapad av: Nordic Camping
  • Skapad: 12 feb 2010
  • Medlemmar: 32
  • Klubbstatus: Öppen
Våra anläggningar finner ni från Helsingborg i söder till Östersund i norr, flera av dem är öppna året om.

Råå Vallar Resort i Helsingborg är en fullserviceanläggning med poolområde, äventyrsgolf, luftkuddeland, restaurang samt butik. Vackert belägen vid Öresund med utsikt mot Danmark. Med bil eller buss så tar det bara 10 minuter till Helsingborg.

Mörudden Resort finner ni vid Vänerns strand på Hammarö strax söder om Karlstad. När du sitter på restaurangens uteservering ser du ut över horisonten.

Glyttinge Camping i Linköping, en populär citycamping för shopping och nöje för hela familjen. I Linköping finner ni ett av Sveriges största äventyrsbad med en av Europas längsta vattenrutchkanor.

Västerås Mälarcamping är en pärla vid Mälarens strand, servicebyggnader i högsta klass och vackra omgivningar. Vid vår brygga angör Elbafärjan som tar dig sjövägen till Västerås centrum, shopping och restauranger hägrar för många av våra gäster.

Stenö Havsbad & Camping, i folkmun kallad Söderhamns Riviera.
Beläget på en halvö, med härliga badstränder på båda sidor. Vår restaurang är känd för sina roliga event.

Frösö Camping & Stugby, du kommer att bli hänförd av den vackra omgivningen, bara ett stenkast från hjärtat av Östersund. Vem vet, kanske du också blir en av dem som fått se Storsjöodjuret?

Bilder

Semester på Stenö

Semester på ...

av: Greger Johansson
14 feb 2010
betyg
Semester på Stenö

Semester på ...

av: Greger Johansson
14 feb 2010
betyg
Semester på Stenö

Semester på ...

av: Greger Johansson
14 feb 2010
betyg

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Anslagstavla

Hur får man ta del av Club Nordic Campings erbjudande?

Skicka ett mail till:
info@nordiccamping.se
Skriv Club Nordic Camping, ditt namn samt e-postadress så kommer du att få våra nyhetsbrev direkt till din dator.
12 feb 2010
av: Nordic Camping

Under våren och hösten kommer vi att lansera flera paketerbjudande för de gäster som campar hos oss. Inom kort kommer vi att presentera våra paket på vår hemsida, www.nordiccamping.se, men vi kan redan nu avslöja namnet på några paket, Turapaket (det doftar hav) och Lyxweekend (för din kropp och själ).
12 feb 2010
av: Nordic Camping

Vinterkortet 09/10 blev en succé. Kortet kostade 990:- och gav förmånen att campa hur mycket som helst alla helger under perioden 1/11 - 31/3. Det enda som tillkom var tillval som ex.vis elanslutning. Snacka om Campingfrossa, en ström av husvagnar/husbilar checkade in med detta kort varje helg på våra vinteröppna anläggningar i Sverige.
12 feb 2010
av: Nordic Camping

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se