Camping Key Europe

  • Skapad av: Niklas Masuch
  • Skapad: 18 aug 2009
  • Medlemmar: 108
  • Klubbstatus: Öppen
Camping Key Europe är det nya campingkortet i Europa och det ersätter Camping Card Scandinavia från och med 1 januari 2012. Kortet är en samägd produkt mellan de nordiska campingorganisationerna och två av Europas största motororganisationer ANWB från Holland och ADAC från Tyskland. Målet med kortet är att gemensamt utveckla europeisk camping och ge dig som gäst den optimala campingupplevelsen.

För dig som är medlem här på camping.se/plus och har koppla ditt kort till din profil kommer vi under året att kunna erbjuda en rad nya tjänster samt unika erbjudanden från både SCR anslutna campingplatser så väl som externa partners.
Dessutom vill vi gärna ha dina synkpunkter så om du har frågor eller idéer på hur vi kan göra kortet ännu bättre så är du varmt välkommen att bidra här på klubbsidan för Camping Key Europe.

Med vänlig hälsning
Niklas Masuch,
Marknadsansvarig CRM, SCR

Bilder

Min nyckel till camping.se/plus

Min nyckel t...

av: Niklas Masuch
9 jan 2012
betyg
Min olycksfalls och allriskförsäkring

Min olycksfa...

av: Niklas Masuch
9 jan 2012
betyg
Alla mina korterbjudanden

Alla mina ko...

av: Niklas Masuch
9 jan 2012
betyg

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Är det rätt att campingplatserna skall behålla campingkortet vid incheckningen och först utlämna det vid utcheckningen?
Danmark tar alla campingplatser ens campingkortet vid incheckningen, Tyskland och Sverige 50 – 50 %, om campingplatserna behåller ens campingkort missar man jo eventuellt möjligheten att få rabatter tex. vid museum, Zoo & restaurang besök etc.
22 apr 2012
av: Nielsen

När kan jag köpa Camping Key Europe?

2012 ersätts Camping Card Scandinavia av Camping Key Europe, vilket är det nya Europeiska campingkortet. Det nya kortet finns att köpa på alla SCR anslutna campingplatser från och med 1/1 2012 och från och med den 20/2 via camping.se.

Har du haft ett Camping Card Scandinavia de senaste 36 månaderna kommer du att fått nytt Camping Key Europe hemskickat tillsamman med katalogen under andra veckan i februari (2012). För att aktivera ditt kort köper du som vanligt ett giltighetsmärke på den första SCR anslutna campingplats du besöker.
9 feb 2012
av: Niklas Masuch

9/2: Vi har just nu lite problem med kopplingen mellan PLUS och Campingkortet. Beklagar detta och hoppas att ha det fixat inom kort.
9 feb 2012
av: Niklas Masuch

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se