KronoCamping Böda Sand / Öland

16 maj 2010 av: Ingemar Gyllenhammar

Campingen som har allt i aktiviteter, service och underhållning. Detta är Sveriges största camping, vilket också innebär en del nackdelar. Det blir långa avstånd att gå, det blir lite opersonligt och barn kan lätt gå vilse. Fördelarna är dock många. En kanonstrand, jättebra tältdel med vitvaror och disk utomhus, spelhall med flipper, mängder med aktiviteter, barnklubb, affärer och bra servicebyggnader.

Senaste besök: 2009
Betyg: 4/5

Nyckelord: böda, öland


RE: KronoCamping Böda Sand / Öland

Min åsikt om denna camping är att de har blivit stora på det.
Var på denna camping 2008 och kommer aldrig att åka tillbaka.
Mycket otrevlig och snäsig personal. Fruktansvärt dåliga platser med stora tallar mitt i platserna så att vagnarna är svåra att placera.

Då toa och dusch var välskötta kan jag sträcka mig till betyg 2/5
30 maj 2010
av: Susanna Björkman

RE: KronoCamping Böda Sand / Öland

Hej,

Det stämmer att Böda Sand är väldigt stort. Underbart tycker många då det alltid finns något för alla åldrar att göra. Andra föredrar mindre anläggningar där man kan hitta mer lugn.

De senaste åren har Böd Sand utvecklats till att bli en helhetsanläggning för aktiva barnfamiljer och pulsen är hög under vecka 27-31. Vi jobbar hårt för att gästerna ska hitta sina oaser i alla aktiviteter och har på senare år utvecklat vårt spa, yoga och promenader på stranden, kärleksnästen, hälsoveckor med fokus på lugn och ro. Jag tror att alla kan njuta av Böda Sand om man noga överväger tiden man är här. Högsäsongsveckorna ska man komma i om man älskar liv och rörelse och mycket att göra. Våren och hösten om man älskar naturen och havet och varm orörd sand. Mellanveckorna direkt efter midsommar eller i början av augusti ska man komma om man vill kunna aktivitera sig men inte ha så mycket folk runt omkring sig.

Vi jobbar hårt med att kunna vara personliga i det stora och all vår personal genomgår gedigna utbildningar innan start. Varje vecka hålls servicemöten för att fånga upp input från våra gäster. Det berör mig att höra att du blivit illa bemött och jag beklagar det djupt. Vi brukar få höra det omvända vilket är ett kvitto på grundlig rekrytering, utbildning och uppföljning.

Vi hoppas att du har hittat ditt smultronställe någon annanstans då vi är medveta om att Böda Sand med dess puls inte passar alla.

Vi önskar dig och din familj en trevlig sommar och hoppas att få se dig som gäst hos oss under juni eller i augusti.

Varma hälsningar
Anna Barkevall, VD Böda Sand
31 maj 2010
av: Anna Barkevall

RE: KronoCamping Böda Sand / Öland

Har aldrig varit där men hört att det ska vara ett trevligt ställe .
4 jun 2010
av: Conny Stefansson
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se