Riktigt smultronställe vid hjärtat av Höga Kusten

20 maj 2010 av: Hannah Pettersson

Vår camping är vackert belägen vid hjärtat av Höga Kusten, tre kilometer söder om Docksta, på en kulle strax intill E4an med oslagbar utsikt över havet där man skymtar Ulvön i dalgången. Det är en camping för hela familjen med pool, minigolf och hoppborg. I direkt anslutning till campingen finns lantbruksdjur och en ponny som tränas inför ponnyridning som älskar barn och som man gärna får klappa.

Vår restaurang med fullständiga rättigheter har en unik meny med lokal prägel, allt från wiskeygravad lax till älg och hjortfärsbiffar och varför inte unna sig glass med hjortron till dessert? Vi bakar vårt fikabröd själva och har ett stort ekologiskt urval och har tex ett flertal ekologiska viner på vår vinlista.

Under sommaren har vi även dans i Kustladan, varje fredag (förutom under midsommar) med kända band såsom Drifters, Matz Bergmans, Bhonus som deltagit i dansbandskampen, Jenny Sahléns mfl. Så nu dammar vi av dansskorna och bjuder upp Er till dans!

  • Visningar: 837
Nyckelord: camping, dans, stuga


RE: Riktigt smultronställe vid hjärtat av Höga Kusten

Bergafjädens camping är kanon den med.
Löjligt långgrund badstrand.
24 maj 2010
av: Lasse Sundström

RE: Riktigt smultronställe vid hjärtat av Höga Kusten

Låter idylliskt !

10 maj 2013
av: Sylve Brander
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se