campingkort...

12 jun 2010 av: Jenny Rydberg

Hejsan
Det står att det tar ca 2 veckor innan man får sitt campingkort om man köper det här på sidan. Men brukar det ta så lång tid eller hinner man få det innan midsommar?

  • Visningar: 689RE: campingkort...

Man får ett papperskort (tillfälligt campingkort) när man checkar in på camping sen kommer det riktiga med posten .
12 jun 2010
av: Conny Stefansson

RE: campingkort...

Det är det som är så skumt. Jag fick det vanliga kortet med posten för 3 år sen men vi har ju campat varje år och fått en sån där klisterlapp som man sätter på det. Men när jag skulle byta adress här på sidan så står det att kortet inte gäller längre... Varför har man inte fått något nytt då tex förra året när vi campade och betalade för det...?
12 jun 2010
av: Jenny Rydberg

RE: campingkort...

Skumt !
Du får ta å ringa till dom .
13 jun 2010
av: Conny Stefansson

RE: campingkort...

Hejsan,
Det finns inte längre några tillfälliga Campingkort utan det kort du får på en campingplats gäller precis som ett med ditt namn på och du får inte hem något nytt kort på posten.

Klistermärket som man klistrar på kortet kallas för giltighetsmärke. Det är beviset på att kortet är giltigt. Att det stod att ditt kort inte är giltigt betyder att du inte har köpt något giltighetsmärke i år och därför är kortet inte aktiverat i systemet.

När du köper ett nytt giltighetsmärke på en campingplats (du kan köpa det på alla SCR-anslutna campingplatser och du behöver inte checka in för att köpa det) så aktiverar de ditt kort.

Köper du ett kort via internet får du hem ett nytt kort med ett förtryckt giltighetsmärke på. När du beställer ett nytt kort spärras ditt gamla kort, därför är det viktigt att inte köpa ett nytt kort om du ska ut och campa inom två veckor då det kan ta upp till två veckor att få hem kortet.

Hälsningar, Karin
14 jun 2010
av: Communityguiden

RE: campingkort...

Hej. Beställde mitt kort 7 augusti i år. Har inte fått det än. Ska det ta så här länge?
16 sep 2012
av: Hans Onkamo

RE: campingkort...

Hej Hans!
Nej det ska inte ta så lång tid att få ett kort. Jag har skickat ett mail till dig med mer information om ditt ärende.

Hälsningar, Karin
19 sep 2012
av: Communityguiden
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se