Åka motorcykel i Norge, ta det lugnt

31 aug 2009 av: Henrik Björkman

Åka motorcykel i Norge kan vara fantastiskt, det är mindre, kurvigare vägar och på många ställen fin natur. Men räkna inte med att norrmännen lägger sig i rätt fil för att man ska kunna köra om, räkna också med många- och stränga poliser i trafiken. Det är DYRT att åka fast, som om det inte vore dyrt nog att semestra i Norge. Jag körde 21 kilometer för fort på 100-väg och fick betala 4900 NOK som i Svenska pengar resulterar i ca 6000 SEK, tog fint på semesterkassan=).

  • Visningar: 454
Nyckelord: fortköring, norge, polisen


RE: Åka motorcykel i Norge, ta det lugnt

Trista pengar att betala. Man kan ju tyvärr bara skylla på sig själv. Hoppas det blev trevligt ändå. Själv åkte vi till Beaune i Frankrike med husvagnen, Vi klarade oss från obehagliga utgifter. Vi hade 2 sköna veckor.
3 sep 2009
av: Kalle Åmark

RE: Åka motorcykel i Norge, ta det lugnt

det lät ju fantastiskt trevligt, fast jag har inte en aning om vart det ligger? Frankrike har jag hyffsad koll på dock=). Nej det var riktigt tråkigt att betala dem, jag kollade runt lite först om vad som skulle kunna hända om man inte betalade norska böter men det var inte att rekomendera då sverige och noge har täta relationer, tusan också tänkte jag. Annars hade jag det superbra de 8 dagarna jag var i grannlandet...
6 sep 2009
av: Henrik Björkman

RE: Åka motorcykel i Norge, ta det lugnt

Beaune ligger i Bourgogne några mil söder om Dijon. Finns mycket goda viner i de trakterna.
8 sep 2009
av: Kalle Åmark

RE: Åka motorcykel i Norge, ta det lugnt

det låter inte helt fel, jag ska säga att jag är ganska svag för vin, speciellt rött. man kanske skulle ta en tur ut i Europa på MC:n, kanske satsar på det nästa sommar =)!
9 sep 2009
av: Henrik Björkman
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se