Vad får vi inte missa på Öland?

13 jul 2010 av: Karin Lindgren

Hejsan,
I augusti ska jag åka till Öland och tälta några dagar. Jag undrar om någon har några smultronställen att tipsa om, kanske något mysigt café som vi bara inte får missa, Ölands bästa glassbar, finaste stranden eller något annat sevärt? Tar tacksamt emot alla tips.

Härligt att det snart är semester!


Nyckelord: öland


RE: Vad får vi inte missa på Öland?

Vi var på Talluddens camping denna sommaren. Fin och lugn camping med härlig vit sand eller bad i poolen. Ligger i Färjestaden. Det vi gjorde som utflykt denna gången var att åka in till Kalmar och åka på en tur med Flundran. En liten öppen båt med 12 platser. Guide som berättade om olika byggnader m.m. Man åkte "inne i Kalmar" och under broar, ibland fick man huka sig ordentligt:-).
Vi var också längst söderut och besökte Långe Jan. Här såg vi sälar som solade sig ute på stenarna. Ta med kikare! Annars har de en kikare inne i Naturum.
Annars finns ju Solliden. Alltid mysigt att gå där inne och titta....Slottsruinen och Borgholm....

Ha det så mysigt o bra!
17 jul 2010
av: I Gustafsson

RE: Vad får vi inte missa på Öland?

Vi var på Öland senast 2009 och bodde då på Böda camping. Här är några tips: Böda sand - slår allt vad det gäller stränder på Öland, Allvaret, Ölands raukar, fyrarna och djurparken. Vi har varit på ön några gånger och sparar det sevärda till de dagar det är dåligt väder.

23 jul 2010
av: Ingemar Gyllenhammar
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se