Talluddens camping

17 jul 2010 av: I Gustafsson

Talluddens camping i Färjestaden på Öland är en mindre mysig camping. Här finns både Fantasi- och Äventyrsgolf att sysselsätta sig med. Man kan också gå in till poolen mot inträde. Här inne har man utsikt över havet och ölandsbron. Man kan också äta här och ett mindre sortiment av badleksaker m.m. finns att köpa här. Sanden är mjuk o vit och havsbotten nästan utan tång. Gångavstånd in till Färjestaden. Trevlig personal. Jag ger 4/5 till denna camping.
Innehållet har redigerats


RE: Talluddens camping

Jag var där och tittade en vecka efter att det regnade så mycket på Öland och det var rena gyttjan. Dåligt dränerat över större delen av campingen. Efter att ha pratat med några gäster så lät det som om personalen inte gjorde något åt saken. Jag avstod från att campa där.

Vid torrt och vackert väder är den säkert en mysig camping med möjlighet till poolbad mot extra betalning. Vackert vid havet och utsikt över Ölandsbron.
15 aug 2010
av: PeO A

RE: Talluddens camping

Det är nog inte många campingar som står emot så mycket regn. Förhoppningsvis drar dom lärdom och gör något åt det efter säsongens slut!
Jag kommer definitivt tillbaka dit :-) Fast inte när det regnar! :-)
15 aug 2010
av: I Gustafsson
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se