Hänsyn o Sunt förnuft

9 aug 2010 av: Yvonne

Hej. Nu har jag haft min första och ända semester i husbil. Saker som var mycket störande på campingarna: Skrikan ungar som sprang över "vår" tomt.
Hundar med pipleksaker som var lösa inne på campingen och aldrig fick komma ut på promenad. "Gamlingar" som ser på TV med hög volyn, det finns faktiskt hörlurar. Nä jag är inte nybörjare, har campat för men blev besviken på alla långliggare som tror att dom äger campingen och att reglerna inte gäller dom.

Nyckelord: hundar, tv., ungar


RE: Hänsyn o Sunt förnuft

kan inte annat än instämma, på ett av våra stopp hade vi till och med en irlänsk unge som stegade in i vår husbil och trodde han skulle jaga vår hundvalp som satt fastkedjad i husbilen, under 24 timmar gjorde han inget annat än jagade min stackars hundvalp, jag blev förbannad och sa till föräldrarna som bara fånlog och fortsatte prata till hunden istället för att svara mig GRRRRR!
13 aug 2010
av: Mariann Tönnesen

RE: Hänsyn o Sunt förnuft

Jag kan inte annat än hålla med.
15 aug 2010
av: Sofie Arebom

RE: Hänsyn o Sunt förnuft

Skrämmande hur folk beter sig på campingar .
30 nov 2010
av: Conny Stefansson
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se