Dyrt köra i städer i Italien?

13 mar 2011 av: Rita B

Ska bila i Italien första gången, och har hört talas om folk som blivit skinnade, alltså fått dyra böter ( upp till 10 000:-) när man kört i vissa städer.
Det är nån miljöavgift som ska betalas.
Kravet kommer hemskickat, ibland nåt år eller två efter resan.

Är detta nåt som fortfarande är aktuellt?
Hur undviker man detta?

  • Visningar: 237RE: Dyrt köra i städer i Italien?

inte alls rätt ,,,,, jag har åkt genom Italien i flera g.g. och har varit i venedig sommar 2010 i en campig plats som heter MARINA DI VENEZIA där stannade vi i en vecka 4 vx med en villa styga och ingår ing. till badet ( 6200kr) gå in på internet och kolla men men ,,, jag har åkt år 2009 mellan vanedig IT och igomenitsa GR fick jag betala böte för att : när jag körde in genom grinden för avgiftbelagdväg var fel på maskinen och kunde inte få en biljett och jag vill inte förlora min båtbiljett så fortsatt jag bara köra men på vägen ut från avgiftbel.väg fick jag betala böte på 50 euro . men annars kostar det bara 9 euro det vad jag betalade 2010 när jag åkte till venedig ...
14 mar 2011
av: clara toumie
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se