Betyg

23 sep 2009 av: Leif Sjögren

Kul att denna sida kommit upp. Det har ju funnits ett antal alternativ tidigare; mer eller mindre dåliga om ni frågar mig. Det här ser bra ut. Dock saknar jag en sak som i stort sett finns på alla liknande sidor oavsett om det handlar om prisjämförelse eller bokrecensioner. Möjligheten att sätta betyg. Strunt samma om det är stjärnor, tummar eller något annat. Ett enkelt sätt att betygsätta och kommentera campingplatser, husvagnar, tält eller vad det nu kan vara. Därigenom skulle man kunna få ett sammanvägt betyg och inte bara kommentarer i en forumtråd. När tillräckligt många lämnat betyg får man ju på så sätt, vid sidan av klassificeringen, en bra vägledning när det gäller att hitta nya campingplatser, eller om det gäller att köpa ny vagn etc. Kanske skulle det också bidra till att öka rörligheten vilket jag tror att scr vill (men där kan jag ha fel ;). Man ser att ni satsat seriöst på detta så jag kan inte tänka mig att ni "glömt" betygsättning utan det måste vara ett medvetet val att inte ha med det. Och då blir jag lite fundersam. Är det så att ni inte vågar för att någon medlem skulle bli trampad på tårna om det kom fram något negativt? Eller är det för att värna ert klassificierignssystem för att det skulle kunna ifrågasättas om skillnaden mellan klassificerat betyg och gästernas betyg skilde för mycket? Jag kan förstå er ambition att bygga en trevlig plats där alla kramas och tycker om varandra och bara säger snälla saker. Ett enda stor feelgoodställe. Som mormors knä när man var fyra år, men tappar man inte i trovärdighet?
Innehållet har redigerats
  • Visningar: 670
Nyckelord: betyg


RE: betyg

Hej,

Tack för ditt inlägg. Nejdå vi har inte glömt gästbetyg. Behovet av att veta vad andra tycker om allt från boende till kringaktiviteter är ju grunden för den här sajten, så någon hänsyn till klassficieringssystem eller tåtrampande tänker vi inte ta :-). Just nu bedömer därför de gäster som har bokat sitt boende via oss sin vistelse och deras samlade betyg kommer att publiceras på camping.se, men vi måste upp en viss volym för att det ska bli relevant.

Under tiden finns ett forumämne som heter Campingplatsrecensioner där man kan recensera campingplatser i lite mer fria ordalag. Hoppas det funkar under tiden.

hls,
Martin

23 sep 2009
av: Martin Juhos

RE: betyg

Jag håller med, hoppas att det kommer många medlemmar. Finns ju så många campare och alla måste sitta på mycket bra tips och trix.

Jag håller också med om att ett betygssystem där alla anslutna campingar kunde ligga uppe och att man kunde sätta betyg och lämna en kommentar även om man inte bokat via er. Man värdesätter ju olika saker men det skulle ändå kunna ge en fingervisning.
21 okt 2009
av: Sofie Arebom

RE: betyg

Man kan väl skriva vad man tycker i ett restips?
26 okt 2009
av: Georg Martinsson

RE: betyg

Tycker nog att det hade varit intressant med betyg också, men tips på bra ställen är mkt värt också.
27 okt 2009
av: Erik Olsson
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se