Efterlysning, camping utan grannars musik...

9 feb 2012 av: marie fransson

Hej är 45 år och efter att nyligen varit allvarligt sjuk och fått en lätt hjärnskada bla. känslig för ljud, är det en plåga när grannen ett par vagnar bort öppnar alla 4 dörrar på bilen och spelar musik (med baslåda) från middag till midnatt eller sätter på stereon på hög volym hela dagen Jag är vanligtvis inte kinkig,(jag älskar musik) men bor man 3-4 husvagnar bort så är dunket det enda som hörs. Kan inte minnas, efter 40 somrar i husvagn att det spelats så mycket, utan hänsyn till andra.
Jag undrar om det finns några campingplatser i landet där stereospelande för andra inte är tillåtet. Jag älskar min gamla husvagn och vill ha rätten att fortsätta campa trots handikapp.

  • Visningar: 260RE: Efterlysning, camping utan grannars musik...

Jag kan rekomendera en camping som jag kan nästan garantera tystnad :) Degernäs camping i Degerfors mellan Kristinehamn och Karlskoga. Vi var där under Midsommar helgen 2011 och det var inte ens fullbelagd. Inte värdens största och Lyxigaste campingen utan väldigt liten och spartansk men dock mysigt och trevlig personal.
Rekomenderar oxå Ekuddens Camping i Mariestad större än ovan camping och fler barn med, dock en lugn camping, nu har ju Nordic camping tagit över from 1 jan 2012 så personalen törs jag inte uttala mig om. Hoppas du hittar ngt bra ställe du kommer att trivas på :)
16 feb 2012
av: Ulrika Dedorsson Karlsson

RE: Efterlysning, camping utan grannars musik...

Den i särklass tystaste camping vi har besökt var Lovsjöbadens camping.
Hade man släppt en nål i servicehuset hade den antagligen ekat ut över sjön....
M.a.o. så var den i vårt tycke en ganska trist camping.

Däremot så har vi fått väldigt fina, njutningsfulla och rogivande campingbesök uppåt i landet.

Om man nu undviker de riktigt stora Campingarna t.e.x Pite havsbad m.fl utan väljer kanske lite mindre.

Samtidigt tycker jag efter våra egna upplevelser att Caravan Clubs campingar är riktigt trevliga och man visar ömsesidig respekt för varandra.


25 feb 2012
av: Lasse Sundström

RE: Efterlysning, camping utan grannars musik...

Jag kan rekomendera (om du har möjlighet) att fri campa i Norrland. Finns många vackra övernattningsplatser vid någon älv. Då slipper du att trängas bland "alla andra". Garanterad tystnad!
15 mar 2012
av: Jonas Björkemar

RE: Efterlysning, camping utan grannars musik...

Vi var på en underbart lugn och tyst camping på Öland, Wikegårds semesterby. Perfekt för avkoppling och där förkom inga störande ljud.
20 jul 2012
av: Catarina Norvinge
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se