Hyra husbil?

9 feb 2012 av: Jens Fylkner

Hej, jag och min bror är i färd med att starta ett företag (Grand Tourismo, http://www.grandtourismo.se) med syfte att underlätta för alla som vill hyra eller hyra ut en husbil. Vi tycker oss se att många vill hyra husbilar, men det är få företag som har en verkligt bra uthyrningstjänst. Det hoppas vi råda bot på med hjälp av alla privata husbilsägare (ja, företagsägda husbilar är såklart också hjärtligt välkomna!).
Nu undrar jag vad ni här på forumet tror och tänker kring det här? Skulle ni som äger en husbil idag vara beredda att hyra ut den, och vilka villkor eller förutsättningar ser ni i sånt fall som nödvändiga?
Och ni som är intresserade av husbilar men inte har någon, skulle ni kunna tänka er att hyra en husbil? Vad är viktigt för er i sånt fall?
Vi vill väldigt gärna ta del av allas tankar, förslag, funderingar och frågor - antingen direkt här på forumet, på mail eller på vår sajt (http://www.grandtourismo.se)
Vi är just nu i processen att utforma tjänsten och villkoren, så det är ett perfekt villkor att komma med synpunkter och förslag så vi får till en verkligt bra och användbar tjänst för alla husbilsälskare!

  • Visningar: 64


RE: Hyra husbil?

Tjena killar, ser att det inte finns ngt inlägg på detta ämnet,,
Männiksna är oftast så inåtvända så det kan vara svårt,,,

Tror inte själv att privatpersoner skulle vilja låta er hyra ut deras fordon hur som helst, rädslan att det ska gå sönder ngt och diverse,

Jag gjorde detta till vänner för ngr år ssedan när vår hb mera bara stod stilla pga andra projekt,

Många tyckte det skulle vara vänpris??? Men det kostar i dags läge, och så deponeringsavgift ifall ngt skulle gå sönder eller förstöras

Vad jag sa nej till var ngr ville dra 3 veckor neråt Tyskland & Frankrike. Vet ju själv när man är nere å kör hur tempot är, så då blev det stopp..

Verkar som många personer köper hb & sedan kommer på att detta var inte vår grej, med tanke på vad som säljes,,

Hoppas Ni har ngt svar på lut,
// Berit
10 apr 2012
av: Berit Strid
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se