Siljansbadet

Under tre somrar har vi besökt Dalarna. Två av dessa har vi njutit av värme, sol, bad, kultur, sång och musik i Rättvik och Siljansbadets camping.

Dalarna som helhet har Sveriges bästa marknadsföring för sin bygd. Turistbyråerna är välförsedda med bra information och kunniga medarbetare. Siljanbadets närhet till Dalhalla för att njuta av tex Rapsody in Rock i juli månad är helt klart ett plus. Att Siljanbadet ligger nära järnvägsstationen gör att det går att komma till campingen med packningen på ryggen!

Siljansbadet har fyrstjärnor och du kan parkera din husvagn eller slå upp ditt tält precis vid vattnet. Som barn familj så har du nära till en bra ledkplats och 5min till centrum.

Att campa bara några meter från vattnet och titta ut över Siljans långgrunda sandstrand och solnedgången är helt underbart! Helt klart en av Dalarnas vackrast belägna campingplatser!

Gillar du midsommar, kultur, musik av olika slag, bilar, hantverk, långgrunda sandstränder så är Siljansbadets camping helt rätt för dig!

Ps! Classic Car Week är Skandinaviens största träffar för fordonsentusiaster!

Lycka till!

Vh Familjen Åbom


Siljansbadet

camp@siljansbadet.com


  • Ålder:
  • Ort: Borås
  • Medlem sedan:
    27 feb 2010

Karta

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se