Bäverspaning.

Kerstins Udde Spa & Turism i den lilla Ångermannländska orten Trehörningsjö anordnar hela sommaren bäverspaning med kanot. När SVT:s Mitt i Naturen var på besök blev det ingen större lycka vad gäller siktade bävrar. Men det är väl så att programledaren måste prata till tvtittarna och det gillade inte Tresjöbävrarna. De är vana vid tysta kanotbesättningar, vilket nästan 100%-igt låter besökarna att se bäver!
Annars kan man bara ligga och slappa på den natursköna campingen vid sjön. Hyra kanot eller cyckel, spela tennis, boule, fotboll och minigolf bla.
Jag kan rekommendera fiskeintresserade att ta med utrustning! (tror att det går att hyra också) då gäddorna utanför campingen verkar kunna bli hur stora som helst! Många på 10 - 12 kilo har bärgats!
Annars så finns också en av Sveriges bästa vildmarkssjöar, Önskasjön i närheten. Med en stor potion tur och stark fiskeutrustning kan Kanadarödingar på 8 - 10 kilo ge en fantastisk adrenalidtoppad upplevelse!
Önskasjön har även fina bestånd av öring, röding, regnbåge, ål, stora gäddor och abborrar. Gillar du fiske se: www.onskasjon.se

http://www.trehorningsjo.se/


  • Ålder: 67
  • Ort: TREHÖRNING...
  • Medlem sedan:
    7 mar 2010
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se