Landslagets Fotbollsskola.

Trehörningsjö IF/BLT United har en lång tradition av att hålla fotbollsskola för de yngre ungdomarna. Under 80 – 90 talen gick den under namnet, ”Domus Sport Fotbollsskola.”
Efter några års uppehåll startade fotbollsskolan igen 2004, nu som Landslagets Fotbollsskola, berättar fotbollsansvarige Ulla Hägglund

Under veckan, 5 – 8 juli drillas de fotbollsintresserade ungdomarna dagligen mellan kl 10,00 – 15,00 på Kerstins Udde IP. Deltagarna är i åldrarna 6 – 13 år och tränas av utbildade instruktörer.
Varje deltagare får en Landslagströja, rättvisemärkt fotboll och en vattenflaska. 400 kr kostar kalaset och då ingår lunch och ett Landslagskort med rabatt på olika aktiviteter!

Ett litet samhälle av fotbollsföräldrar växer upp på Kerstins Udde Camping den här veckan.
Föräldrarna verkar trivas minst lika bra som de yngre. Ulrika, Mikael och hunden Milton från Kramfors är här för tredje året.
”Helt fantastiskt säger Ulrika, semester med barnen och allt är så välordnat!” ”Vi åker hellre till Trehörningsjö fotbollsskola än den hemma i Kramfors!” ”Både vi och ungarna stortrivs!”
Jonas Norberg, i mitten är från Hemling, han har själv gått skolan i många år och är nu med som ledare!

Ett gäng från Björna hyr en mindre stuga och tältar också. ”Lämpligt stort säger Fredrik, barnen kan rasa runt som de vill här.” Visst instämmer Monica, bara en sån sak, att efter skolan slänger sig ungarna direkt ut i badviken, de gillar verkligen det här!”
”Och vi föräldrar har 20% rabatt på camping och boende under den här veckan fortsätter Monica.”
Katarina fyller i .”Vi har faktiskt varit här alla sju åren sen Landslagers Fotbollsskola startade!” Vi har det så skönt, bara slappa hela dagarna och veta att ungarna får syssla med sin idrott under uppsikt. Det finns föräldrar här som själva deltog i fotbollsskolan på tidigt 80-tal som nu återvänder med sina barn! ”På kvällarna grillar vi tillsammans med andra föräldrar” inflikar Stefan med ett belåtet leende!

Ett gäng minigolfare visar sig inte tillhöra fotbollsgänget. ”Vi är här och har det trevligt bara” säger Berit med barnen Anna och Kenny. Vi är från Nyåker i Västerbotten. Väninnan Ingbritt och sonen Saul från Bjurholm har tänkt sig straffa ut Nyåkersborna på en runda! Hur det gick med det är höljt i dunkel!

Nyckelord: sport fritid fotboll

  • Ålder: 67
  • Ort: TREHÖRNING...
  • Medlem sedan:
    7 mar 2010
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se