En lugn camping i Trollywood

En lugn camping i Trollywood

Det som fascinerade mig med denna camping när jag besökte den för några år sedan var alla fast boende där. Min kompis bodde på den här campingen i närmare två år. En man som bodde där samtidigt som min kompis hade bott där i ca sju år.

Det är en familjeskött camping, de som driver den bor precis utanför campingområdet. Jag skrev en text om campingen för fem år sedan och jag är säker på att det mesta är sig likt. Det var ett tag sedan jag var där nu, men jag kör ibland förbi. Campingen ligger ca halvmilen från centrala Trollhättan.

Besök gärna Saab Bilmuseum om du är i Trollhättan

Den här texten skrev jag om Stenrösets Camping

För den som vill campa närmare centrum finns även en mera central camping. Stenröset är mera isolerat, men ändå relativt nära de centrala delarna.

Innovatumområdet finns förutom Saab Bilmuseum också Turistinformation och en Teknikpark. På sommaren kan du åka linbana över till ett område nära Slussarna. Slussningarna brukar vara ett populärt sommarnöje.


  • Ålder:
  • Ort: Vänersborg
  • Medlem sedan:
    26 jun 2012
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se