Glass i Hamburgsund


Godaste glassen!
Ska du åka till Västkusten i sommar så rekommenderar jag dig att besöka Hamburgsund. Det mysiga skärgårdssamhället ligger i närheten av Fjällbacka, mitt emellan Lysekil och Strömstad. Åker du hit är Pipers glass ett måste. De gör sin glass efter ett italienskt recept och de använder bara ekologiska råvaror, inga onödiga tillsatser eller konstigheter. Det är verkligen en smakupplevelse som måste upplevas!

När du har njutit av den goda glassen kan det väl passa bra med en promenad. Åk då över med den lindragna färjan till Hamburgö, där kan du promenera i mysig skärgårdsmiljö och titta på alla fina hus och båtar. Vill ni stanna över natten kan jag tipsa om Rörviks Camping bara någon kilometer utanför Hamburgsund. Det är en camping som ligger precis vid havet. Där finns både badstrand, badbrygga och minigolf.


Ser riktigt NAJS ut!
22 jul 2009
av: Henrik Björkman

Kan intyga att glassen var riktig god. Inne på Johans top 3 lista.
23 jul 2009
av: Johan Uhrbom

  • Ålder: 32
  • Ort: Göteborg
  • Medlem sedan:
    21 jul 2009
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se