Sandskogens Camping YstadSandskogens Camping utanför Ystad är supermysig och närheten till havet gör det helt perfekt. Själva campingen är ren och fin men har en ganska dyr butik och tänk på att ha med kontanter för de tar inte kort på under 50:-. Stor fin lekplats och uthyrning av olika typer av cyklar som barnen gillade.

Stranden ligger på andra sidan om en bilväg men bevakat övergångsställe finns, här finns minigolf och en jättefin lång strandprommenad. Sanden är mjuk och, ni kan gå ner mot saltsjöbadet och köpa smaskiga wiernerbröd på det lilla cafeet som jag tror heter Fritidsbaren eller ta en öl på Jaktpaviljongen.

Ett minus med campingen är att man inte kan boka plats i förväg, vilket gör det väldigt svårt att komma in under högsäsong om man inte har tid att stå och vänta i kö på att någon skall åka, vilket är svårt om man inte har semester eller campar med småbarn.

www.sandskogenscamping.se
jaktpaviljongen.googlepages.com

Nyckelord: ystad

Hej ! Det låter som om det vore jag som skrev detta. Har tältat där i 3år. Då åkte vi hemifrån (Varberg) tidigt så vi var där kl:9:00. Då var vi först i tältkön. I år har vi husvagn, men vi åker innan högsäsongen börjar. Marie&Roger
23 apr 2010
av: Marie Stomberg

Vi kommer att stå där med husvagnen i vår (hoppas jag så att det inte är fullt när vi kommer!) men under högsäsong är det ju helkört om man inte kommer tidigt på morgonen. Men det är ju väl värt ett besök :)
23 apr 2010
av: Sofie Arebom

Bara och hoppas på att det har lungnat sig lite när vi åker ner (V.30) Vi har några mil att åka från Kristinehamn Värmland men vi tänkte stanna och övernatta på ngt ställe efter vägen.
1 jun 2010
av: Ulrika Dedorsson Karlsson

Ja om ni har tur så kanske :) Jag hoppas på att vi kommer få tid att ta oss dit i sommar, kanske att man har bäst tur efter att de flesta har haft semester och man kommer en vardagsmorgon!
8 jun 2010
av: Sofie Arebom

Vi var där förra veckan, kan beskriva det som kaos för de som äger campingen. Vi kom dit ca kl10 och då var det 20 i kö och en del hade väntat sen dan innan. Vi kan bara ge ros åt dem för kl 13 fick plats (om än tillfällig utan el). De lovade då oss en ordinarie plats dan efter men man var då tvungen att vara där när det blev ledigt. Det hade inte vi tid med så vi var borta under dagen kom hem på em, så kom de och sa att de sparat en plats till oss ändå även att vi sade att vi klara oss utan el ett tag. Detta kallar jag service med stort S. Vi åker gärna dit fler gånger. Massor med + till denna camping.
28 jul 2010
av: Anders Christoffersen

Ja kär camping har många gäster :) Vi låg där för några veckor sedan igen, jätteskönt väder och vi är helt nöjda med både service och städning av faciliteter mm. Vi var även tre ekopage som campade tillsammans men ankom under olika dagar men de ordnade så att vi kunde stå tillsammans ändå - toppen!
30 jul 2010
av: Sofie Arebom

Hej Sofie! Läste din notering om Sandskogens Camping i Ystad. Precis som du beskriver så är det en trevlig camping. Ystad kommun är säkert stolta över att ha en sådan attraktiv camping i sin kommun. Jag blir dock en aning undrande när du skriver att campingbutiken är dyr. I DEN SAKEN TYCKER JAG ATT DU HAR HELT FEL!!! Vi har i snart 2 decennier besökt de flesta campingplatser i Skåne samt ett stor antal platser i hela Sverige. På de campingplatser där de kan erbjuda en campingbutik med en bra sortering och färska varor så har vi inte träffat på någon som har så vänliga priser som Campingbutiken i Sandskogen har. Det finns t ex färska frallor från 4 kr st!!! Det är otroligt billigt! Vi har varit på campinganläggningar i Sverige där vi fått betala upp till 10 kr st för frukostbullarna. När du fått lite mer resvana kommer du säkert också att upptäcka att campingbutiken i Sandskogen ha ett bra sortiment till MYCKET KUNDVÄNLIGA PRISER!! :=))
1 aug 2010
av: Ulf Eruts

Jag håller inte med Ulf, vi har besökt många campingar långt innan vi köpte husvagn och butiken på Sandskogens camping (tillsammans med många andra butiker som ligger inne på en camping) är ca 30-40% dyrare jämfört med en vanlig matvaruaffär. Personligen föredrar jag att handla innan jag åker iväg och sedan söka efter en matvaruaffär i närmaste samhälle och endast handla i nödfall i campingens egen butik. Att man inte heller kan betala med kort om man inte handlar för över 50:- känns också som ett onödigt hinder, när jag faktiskt har semester och vill ha det bekvämt och inte för mycket krångel. Men det är skönt för er att ni är nöjda även med butikens priser :)
1 aug 2010
av: Sofie Arebom

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se