Smögen om hösten - blåmusslor och vargar!En lite regnig och blåsig höst passade vi på att köra upp för västkusten och besökte den lilla pärlan Smögen. Trots det lite tråkiga vädret var det väldigt avslappnande att vara där, skön frisk luft att andas och en fin pittoresk liten fiskeby som gjord för prommenader. Det finns många hus med snickarglädje att kika på och backar att strosa upp och ner för.


Vi bodde på Makrillvikens vandrarhem, ett toppenfint ställe att bo på med familjen och från matsalen finns ett stort panoramafönster med underbar utsikt ut över havet.
Makrillvikens Vandrarhem

På programmet stog även ett besök i djurparken Nordens Ark som var mycket uppskattat av både oss och barnen många av djuren visade villigt upp sig även fast parken inte hade jättemycket besökare just i november. Packa matsäck med varma drycker så får ni det riktigt skönt.
Nordens Ark

Trots att Smögen är som livligast på sommaren och restauranger och affärer håller stängt eller har begränsade öppettider under andra perioder kan det verkligen rekomenderas att åka under hösten. Vacker natur, fina prommenadstråk och ett oerhört lugn råder här.Ta er tid att plocka blåmusslor nere vid stranden, njut av utsikten och ha det rofyllt. Stosa nere i hamnen och kika på båtarna och de gamla fiskebodarna!Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se