Saxnäs Camping Öland, Färjestaden

Saxnäs Camping Öland, Färjestaden

På väg mot Västervik beslutade vi oss istället för att svänga av mot Öland, vi återkommer alltid till Öland - det är otroligt vackert och vi har det alltid härligt här.

Tidigare har vi alltid campat på norra delen av ön men denna gången gjorde vi en "latmask" och valde en av de campingar som ligger närmast bron.

Då vi kom precis efter högsäsong var det gott om plats, fina stora och plana platser. Nära till både stranden och servicehusen oavsett vilken plats du får. Även tältplatserna var fina och stugor finns att hyra. Campingen har en pool som man kan betala extra för att nyttja (30:-/dag och person).

Campingen har en toppenfin strand med både vanlig brygga och större flytbrygga, på Ölands västra sida är solnedgången så fin när solen går ned över havet.

Det finns en välsorterad matbutik, en pizzeria och en mindre restaurang inne på campingen, vi provade endast är äta på pizzerian som fick klart godkänt.

Kan verkligen rekommenderas oavsett om ni endast passerar Öland eller har Öland som slutmål med turen.

Nyckelord: bada, semester, sommar, öland

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se