Kristallklart badvatten vid Hallands Väderö

Om du någon gång vill uppleva att bada i vatten så kristallklart att det ser ut som i en reklamfilm eller i tropikerna så måste du ta dig till Hallands Väderö (förslagsvis med Väderötrafiken, http://www.vaderotrafiken.se/). Väl på plats promenerar ni sedan bara en bit bort så att ni finner ert egna lilla strandparadis, packar upp picknickkorgen och sedan kommer ni troligen inte vilja röra er ur fläcken förrän det är dags att åka hem igen. Hallands Väderö är dock värd att utforska, ingen plats i Sverige har fler unika växter och här spelades t ex delar av Ronja Rövardotter in just pga av den sagolika naturen.

Ser jättemysigt ut, det hamnar på utflyktslistan till nästa sommar :)
20 okt 2009
av: Sofie Arebom

visste inte att det fanns så klart vatten i sverige..
26 okt 2009
av: Henrik Björkman

Var där senast igår på hemvägen efter påskturen,,, Nej något bad hemma i Sverige blir det inte, blir ju aldrig ordentlig sommar alltaså kallt Men det är vackert där, inte tu tal om detta // Berit
10 apr 2012
av: Berit Strid

  • Ålder: 42
  • Ort: Stockholm
  • Medlem sedan:
    17 okt 2009

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se