Skåne

Vi kommer med färjan till Trelleborg.Och det varje år! Dalabadet är i närheten. För oss var och är Dalabadet början av Sverige. Vi har med tält eller med hus allt vad vi önskar. Från Dalabadet vi upptäckar Ystad, Glimmingehus, Lund, Häckeberga och alla andra platser. Dalabadet är renlig,lugnt och vi är belåten.

roland@skanewind.de

Nyckelord: dalabadet, skåne, trelleborg

Om du vill ha thai mat av bra kvalitet, mängd och pris, så finns där nu en Thai Takeaway vagn under juni, juli och augusti på Sandskogens Camping nära Ystad ut mot vägen mot Simrishamn. Priser från 20 till 69 kroner. T.ex en Mai thai box med 5 vårrullar, 2 kycklingspett med jordnöttssås, ris eller stekta nudlar till bara 44 kr. Har även Fish & Chips från 39 kr. för de som inte tycker om thai mat. Autentisk smak av Thailand. Thailändsk kok med svensk kokutbildning.
9 jun 2011
av: Finn Kaysfeld

  • Ålder:
  • Ort: Leipzig
  • Medlem sedan:
    24 apr 2011
  • Skåne

    Kommentarer: 1  |  24 apr 2011

Karta

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se