Se bävern som Martin Emtenäs Mitt i Naturen missade

Mitt i Naturen gjorde i höstas ett reportage om Ångermanlands landskapsdjur Bävern. Kanotbilderna togs vid Kerstins Udde i Trehörningsjö och vi såg massor med färska bäverspår och fick höra några plask men våra annars så samarbetsvilliga bävrar höll sig på avstånd när Martin Emtenäs och TV teamet var på besök. I flera somrar har vi framgångsrikt bäverspanat med kanot vid Kerstins Udde där Höga Kusten möter Lappland. Från juni till augusti 2009 bäverspanade vi i regel 2 gånger/vecka och hade närkontakt och såg bävrar varje gång. Se en film om våra Naturens Bästa upplevelser längst ner på sidan eller läs en artikel från tidningen7.


Läs mer om bäverspaning och andra reportage från bygden i tidningen 7

Artikeln om bäverspaningen hittar du om du bläddrar fram till sidan 18.
"En helt unik kväll! Vi fick se bäver och det hade jag inte räknat med, det var en ren bonus. Det säger Ola Paulsson från Ödåkra utanför Helsingborg. En skåning som hittat till Trehörningsjö.Artikel tidningen7

Nyckelord: bäver, bäverspaning, kanot

Vilket härligt restips. Jag tittade på årskrönikan av Mitt i naturen och såg när ni var ute och paddlade och letade efter bävern. Det var ett bra program tycker jag för den som är naturintresserad.
8 jan 2010
av: Urban Johansson

Jomenvisst var det ett härligt program, jag funderar på att göra en klubb på den här sidan för all som har sett och i fortsättningen ser bävrarna som Martin Emtenäs missade.
12 jan 2010
av: Anna-Karin Gidlund

  • Ålder: 57
  • Ort: Trehörning...
  • Medlem sedan:
    11 dec 2009

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se