Charmig smålandscamping

Strax väster om Ankarsrum, på väg 40 mot Vimmerby finner du denna lugna och samtidigt spännande camping.
Tyvärr inte handicapanpassad och något ondolerad!
Campingen erbjuder de flesta utsikt över Långsjön samt el om så önskas.
Toaletter och duschar är välskötta och frächa liksom anläggningen i övrigt. Spännande med Sveriges längsta smalspåriga järnväg nedanför campingen. Sträckan Hultsfred-Västervik eller omvänt, en sträcka på 7 mil.
Långsjö camping ligger ungefär mitt på sträckan. Du vänder själv semaforen till stopp, om du vill åka med, en hållplats i vardera ände av campingen, Långsjön samt Fagersand heter stationerna.
Åker man till Västervik tar turen en timme. Endera shoppar man i stan eller så tar man vändande tur tillbaka. Turen till Hultsfred blir något längre. Priset för sträckan Hultsfred-Västervik-Hultsfred är blygsamma 220:-. Fiskeintresserade kan lösa dagskort på vägkrogen till en kostnad av
50 :-/dag, där även dagens rätt eller glass o godis kan inköpas.
Nya ägare har tagit tag i anläggningen och deras positiva attityd och inställning borgar för att framtiden ser bra ut för campinggästerna.
Besök rekommenderas å det varmaste.

Nyckelord: rälsbussen

  • Ålder:
  • Ort: Skåne Tran...
  • Medlem sedan:
    16 jul 2011
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se