Kapelludden på Öland

Vi var och tältade på Öland och valde Kapelluddens camping i Borgholm. Det var perfekt för oss. Bara att promenera in till stan där vi kunde kolla i affärer och äta på restaurang. Campingen hade ett väldigt fint läge vid havet och vi njöt av fina solnedgångar! Vi fick välja själva var vi ville sätta upp vårt tält och valde en plats vid en lyktstolpe och en parkbänk med bord. Det var perfekt :) Kan verkligen rekommendera denna camping! Har man bilen med som vi hade har man även ett perfekt läge att utforska ön. Vi besökte t.ex. Köpingsvik (perfekt strand för barnfamiljer!) och Böda Sand. Var ju tvungna att kolla in detta omtalade ställe :) Det var verkligen stort.. Öland är ett underbart sommarresmål som jag rekommenderar varmt.


Nyckelord: kapelludden, tält, öland

Där har vi inte tältat ännu....får kanske bli en tur dit....ni får i er tur testa Talluddens camping i Färjestaden. Liten men mysig. Välj en plats nere vid havet....inte de uppe vid golfbanan!
11 aug 2011
av: I Gustafsson

  • Ålder:
  • Ort: Göteborg
  • Medlem sedan:
    7 aug 2011

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se