Hjälp


Det här kan du göra på camping.se/plus
Kom in och prata med dina vänner, berätta om din campingsommar, läs andra medlemmars restips, bli inspirerad av deras bilder, få råd och hjälp av andra campares erfarenheter, gå med i en campingklubb eller diskutera camping i Sverige.  

Söka
Överst på sidan hittar du alltid fritextsök, fyll i vad du letar efter och klicka på sök.

Använda nyckelord
Nyckelord finns på alla sidor. Klickar du på ett nyckelord får du fram de bilder, forum, klubbar med mera som har med nyckelordet i sin beskrivning.

Få en överblick
På startsidan får du en överblick över det senaste som har hänt. Senast uppladdade bilder, senaste foruminläggen, aktuella klubbar, senast inloggade medlemmar och senaste restipsen. Här kan du också söka med hjälp av en karta eller ett antal nyckelord.  
Menyval - Hem

Kommunicera med dina vänner
För att se din profil måste du vara inloggad. På din profilsida får du en överblick över dina senaste aktiviteter och kan kommunicera med dina campingvänner genom din gästbok och din inbox. Det är bara du som kan läsa meddelanden i din inbox, medan alla kan läsa det som står i din gästbok. På profilsidan syns dina vänner och vilka klubbar du är medlem i. Här kan du också redigera dina bildalbum och restips, administrera ditt konto (byta lösenord) och redigera din profil - välja presentationsbild, fylla i din topplista och dina personliga uppgifter.
Menyval - Profil

Hitta campingvänner
Hitta dina campingvänner bland medlemmarna på camping.se/plus. Gamla som nya. Håll kontakten med de du redan känner och hitta nya kontakter. Du kan söka efter personer via namn och ort, eller leta igenom listan i alfabetisk ordning.  På medlemssidan visas även de mest visade och de nyaste medlemmarna. För att komma till en medlems presentationssida klickar du på personens bild eller namn. På presentationssidan kan du välja att bli vän med medlemmen, skicka meddelanden eller kommentera och betygsätta bilder och restips.
Menyval - Medlemmar

Dela med dig av dina bästa semesterbilder
Skapa ett nytt album och ladda upp dina semesterbilder. Du kan redigera, lägga till eller ta bort bilder i dina album när du vill. Tänk på att bara ladda upp bilder som du själv har tagit eller som du har tillåtelse av bildägaren att ladda upp. Här kan du också titta på alla bilder som laddats upp av andra medlemmar. Visa de senast skapade eller mest visade albumen eller sök efter något du är intresserad av. Klicka på ett album för att öppna det och se alla bilder. Inne i albumet kan du kommentera och betygsätta bilder men även se en lista över medlemmens andra album.
Menyval - Bilder

Tipsa om dina favoritresmål
Dela med dig av dina bästa restips, de bästa resmålen och dina bästa resminnen. Skriv en text, lägg till en bild från dina album och kanske en länk eller ett youtube-klipp. Bland restipsen hittar du alla medlemmars semesterfavoriter. Se de senaste, mest populära, mest visade eller mest kommenterade – eller sök på namn. Här kan du också se de mest aktiva tipsarna. Klicka på ett restips för att öppna det, kommentera och betygsätt. Du ser även information om medlemmen som lagt upp tipset och en lista över vilka andra restips medlemmen gjort.  
Menyval - Restips

Gå med i eller starta en campingklubb
Gå med i en campingklubb eller starta en ny. En klubb kan vara offentlig eller privat, skillnaden är att i en privat klubb måste du ansöka om att bli medlem. På campingklubbssidan listas alla klubbar, men du kan också välja att se de senaste, de med flest medlemmar eller söka efter en speciell klubb. Här kan du även se de senast nyblivna klubbmedlemmarna och vilken klubb de gått med i. Som medlem i en klubb kan du bland annat skriva på anslagstavlan, diskutera i forum, se bilder och ta del av evenemang.
Menyval - Campingklubbar

Diskutera i forum
Diskutera, rådfråga eller berätta om camping. Välj ett forum som passar ditt ämne, sök efter inlägg eller skapa ett nytt. De olika avdelningarna är ”fordon, boende och utrustning”, ”campingliv”, ”frågor och svar, synpunkter och kommentarer”.
Menyval - Forum

Hitta information 
Här hittar du information om sidan, medlemsvillkor och kontaktuppgifter vid frågor eller problem.
Menyval - Info

Boka
Via den här länken kommer du direkt till camping.se där du kan söka och boka campingplats inför din semester.
Menyval - Boka

Anmäla innehåll
Hittar du innehåll som bryter mot medlemsvillkoren eller av annan orsak inte borde finnas på sidan klickar du på anmäl.

Hjälp

Kom in och berätta om din campingsommar, ge och få härliga restips, titta på dina och dras bilder, gå med i en camping-klubb eller diskutera camping bara för att det är kul.
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se