Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Flammabadets Camping

Campingplatsens webbplats | Telefon: 070-773 60 33

Välkomna till vackra Flamma

Flammabadets camping ligger fantastiskt fint precis där Lagan möten Krokån, en kilometer öster om Knäred centrum.

Camping är omgiven av sin vackra natur, med härliga promenadslingor, en vacker kanotled och trevligt fiskevatten där du kan fånga allt från Öring till Gädda och en massa fler arter. Vid camping finns en kiosk, grillplats, uppvärmd pool, fiske, tennisbana, fotbollsplan och flera vackra promenad/löpslingor.

Servicehuset ligger ca 200 m ifrån campingplatsen på idrottsanläggningen. Men vi arbetar i dagsläget med att få in ett servicehus på området.

Poolområdet tillhör ej campingen och har därför en egen prislista. Läs mer om Flammabadet under bada i informations delen på www.flammabadetscamping.com

På området finns 34 campingplatser med el, 6 stugor och nästan obegränsat med tält/campingplatser utan el. Campingen är öppen från 1/4 - 30/9 med start för högsäsong den 19/6.

I Knäreds centrum hittar du en mataffär, hotell med bar och restaurang, bensinstation, blomsteraffär, bank, uttagsautomat, pizzeria, apotek, vårdcentral med mera

Stugor

Hos oss på Flammabadets Camping kan ni bo i våra röda övernattningsstugor som är utrustade med kök, kylskåp och kokplatta och ugn. Stugorna har 2-4 bäddar. Dusch, WC och riktigt kök finner ni i anslutning till campingen på anvisad plats. Alla våra stugor är självhushållningsstugor.

Totalt har vi 6 stugor för uthyrning. Husdjur tillåtna i vissa av våra stugor, meddela vid bokning. Rökning ej tillåtet. Stugor städas själva innan avresa, annars debiteras en kostnad på 1000kr Städning finns att köpas till för 500kr detta ska informeras till receptionen kvällen innan avfärd.

4-Bäddsstugor (Småhus)

15 kvm med 2 våningssängar med täcke och kudde, kök, kylskåp, kokplatta, ugn, köksredskap, kaffebryggare, bord och stolar. Elbelysning och elvärme, Ej vatten indraget.

2- Bäddsstugor

8-9 kvm med två sängar med täcke och kudde, kyl och köksredskap finns i stugorna. Bord och stolar. Ej vatten indraget. Elbelysning och elvärme

Stugor på Flammabadets Camping

  Våra stugor

  Hos oss på Flammabadets Camping kan ni bo i våra röda övernattningsstugor som är utrustade med kök, kylskåp och kokplatta och ugn. Stugorna har 2-4 bäddar. Dusch, WC och riktigt kök finner ni i anslutning till campingen på anvisad plats. Alla våra stugor är självhushållningsstugor. Totalt har vi 6 stugor för uthyrning. Husdjur tillåtna i vissa av våra stugor, meddela vid bokning. Rökning ej tillåtet. Stugor städas själva innan avresa, annars debiteras en kostnad på 1000kr Städning finns att köpas till för 500kr detta ska informeras till receptionen kvällen innan avfärd. 4-Bäddsstugor (Småhus) 15 kvm med 2 våningssängar med täcke och kudde, kök, kylskåp, kokplatta, ugn, köksredskap, kaffebryggare, bord och stolar. Elbelysning och elvärme, Ej vatten indraget. 2- Bäddsstugor 8-9 kvm med två sängar med täcke och kudde, kyl och köksredskap finns i stugorna. Bord och stolar. Ej vatten indraget. Elbelysning och elvärme

  Faciliteter

  • Hundar välkomna

  • Pool

  • Kiosk

  • Strand och bad

  Övrigt » Aktiviteter »

  Öppettider

  Öppet

  2017-04-01 - 2017-09-30

  Öppet fullservice

  Boende

  • Husbil

  • Husvagn

  • Stuga

  • Tält

  • Antal tomter 32

  • Antal stugor 6

  • Säsongstomter 10

  Flammabadets Camping
  Kontakt

  Flammabadets Camping
  Flammavägen, 310 20 Knäred

  Telefon: 070-773 60 33
  Fax:

  Platsnr: N9
  Område: Halland

  Campingplatsens webbplats
  Skicka e-post

   
  Klassificering
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljönCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
  EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän