Svenska Arrow
Erbjudande Från

Camping Tiveden

Camping Tiveden nära Tivedens nationalpark är en vacker och fridsam familjecamping omgiven av skön natur vid sjön Unden östra strand. Lätt att nå genom stora vägen E20, precis på hälften mellan Göteborg och Stockholm.
Här finns stora gräsytor for uppställning av husbilar, husvagnar och tält samt en lekplats för barnen. Den 9 grusplatserna med/utan el, är privata belägna i skogen vid stranden sjön Unden.

Campingen har c:a 75 platser varav 65 med elanslutning. Hygienavdelningen har fräscha toaletter och duschar med familjedusch. Tömningsmöjligheter för husvagnar. För husbilar endast "gråvatten"-tomning. Fina matlagningsmöjligheter i anslutning till servicebyggnaden. Friluftsgrillplatser vid stranden. Bastu-tunna samt grillstuga med plats för max. 10 personer.

Omgivningen erbjuder rika möjligheter till fiske i Unden eller angränsande sjöar. Med lite tur och lagom stor båt finns chansen att fånga ditt livs storröding! "Put and take" fiske i vissa sjöar, gädda och aborre i andra sjöar. Fiskekort till samtliga sjöar finns att köpa på campingen. Unden och angränsande sjöar erbjuder utflykter med kanot eller båt.Tivedens kanotled, som startar i Bosjön och avslutas vid Camping Tiveden, är 15 km lång. En upplevelse i en underbar vacker och spännande miljö!

Kanoter och cyklar kan du hyra i receptionen. Samt seglingmöjlighet på Unden! Badmöjligheter finns på campingen och i sjön Trehörningen vid Vitsand i Tivedens Nationalpark. Vandringsleder: Bergslagsleden etapp 16 och 17 genom Tiveden. Munkastigen: Ramundeboda (mellan Finnerödja och Laxå) till Olshammar vid Vättern.Fina egna vandringsleder utifrån campingen. I högsäsongen bjuder vi regelbundet ponyridning för barn och vi kan ordna guidad hästridningturer uten i naturen för ungdom och vuxna. Nya vackra ridleder finns i samarbete med Ridleder Tiveden. Vi kan bjuda övernattningsmöjligheter med hage till båda häst och ryttare.

Roligt att besöka i området är:Tivedstorp, Riddarveckan i Hova, fästningen i Karlsborg, jazzfestivalen i Askersund, Götakanal, Wadköping i Örebro

Stugor på Camping Tiveden

  Våra stugor

  På Camping Tiveden, belägen direkt vid den klara sjön Unden, blir din vistelse kanonbra! Vi erbjuder 12 härliga stugor där du kan koppla av och njuta av friden och naturen. Stugorna finns i olika storlek samt fyra prisklasser, det finns något för alla. Allt från Basic, med endast sängar med WC och dusch i servicebyggnaden, till Lyx med dusch, WC och fullt utrustat kök (självhushåll). Kom med din partner, din familj, eller hyr stugor bredvid varandra med dina vänner. Det trevliga bemötandet, ron och den naturliga skönheten i den vackra och orörda Tivedentrakten kommer ni aldrig glömma bort.

  • Granne med skogen
  • Gratis wifi
  • Lekplats på området
  • Parkering vid stugan
  • Restaurang
  • Vandra och njut
  Boka någon av våra 13 stugor

  Faciliteter

  • Anpassat för rörelsehindrade

  • Lekplats

  • Frukostservering

  • Restaurang

  • Hundar välkomna

  • Skötrum för spädbarn

  • Kiosk

  • Strand och bad

  • Kreditkort accepteras

  • Wifi / Trådlöst internet

  Övrigt Aktiviteter

  Öppettider

  Öppet

  2016-03-23 - 2016-10-02

  Öppet fullservice

  2016-06-16 - 2016-08-26 08:30 - 20:00

  Boende

  • Husbil
  • Husvagn
  • Stuga
  • Tält
  • Antal tomter 75

  • Antal stugor 13

  • Säsongstomter 5

  Priskommentar: Vi bjuder på olika typer av campingstugor och olika priser från 250 upp till 750kr.

  Boka nu

  Från

  180 SEK

  /natt

  Husvagn, husbil eller tält

  På Camping Tiveden finns lagom stora gräsytor for uppställning av husbilar, husvagnar och tält samt en lekplats för barnen. Sammanlagt 75 platser varav 65 med elanslutning.
  Den 9 grusplatserna med/utan el, är privata belägna i skogen vid stranden sjön Unden. Hygienavdelningen har fräscha toaletter och duschar med familjedusch.
  Tömningsmöjligheter för husvagnar. För husbilar endast "gråvatten"-tomning. Fina matlagningsmöjligheter i anslutning till servicebyggnaden. Friluftsgrillplatser vid stranden. Bastu-tunna samt grillstuga med plats för max. 10 personer.
  Omgivningen erbjuder rika möjligheter till fiske i Unden eller angränsande sjöar. Med lite tur och lagom stor båt finns chansen att fånga ditt livs storröding! "Put and take" fiske i vissa sjöar, gädda och aborre i andra sjöar. Fiskekort till samtliga sjöar finns att köpa på campingen.
  Unden och angränsande sjöar erbjuder utflykter med kanot eller båt.Tivedens kanotled, som startar i Bosjön och avslutas vid Camping Tiveden, är 15 km lång. En upplevelse i en underbar vacker och spännande miljö!
  Kanoter och cyklar kan du hyra i receptionen. Samt seglingmöjlighet på Unden!
  Badmöjligheter finns på campingen och i sjön Trehörningen vid Vitsand i Tivedens Nationalpark. Vandringsleder: Bergslagsleden etapp 16 och 17 genom Tiveden. Munkastigen: Ramundeboda (mellan Finnerödja och Laxå) till Olshammar vid Vättern.Fina egna vandringsleder utifrån campingen. I högsäsongen bjuder vi regelbundet ponyridning för barn och vi kan ordna guidad hästridningturer uten i naturen för ungdom och vuxna. Nya vackra ridleder finns i samarbete med Ridleder Tiveden. Vi kan bjuda övernattningsmöjligheter med hage till båda häst och ryttare.

  Roligt att besöka i området är:Tivedstorp, Riddarveckan i Hova, fästningen i Karlsborg, jazzfestivalen i Askersund, Götakanal, Wadköping i Örebro

  Från

  375 SEK

  /natt

  Stugor

  Vid sjön Unden ligger vår mysiga familjecamping där du kan bo också i olika typer av stugor. Sängarna har enkelmadrasser, täcken och kuddar. Lakan- och handdukpaket finns att hyra i receptionen eller förrut att beställa vid din bokning.

  Slutstädning ingår inte i priset. Du kan välja antingen att ta hand om städningen själv eller lämna in en beställning av städservice redan vid bokningen/ incheckning.

  Hunden (max. 2 stycken) är välkommen att följa med i stugan, doch krävs betala en husdjur städning ovanpå stugapriset.


  Boka nu
  Kontakt

  Camping Tiveden
  Baggekärr 2, 695 97 Tived

   
  Klassificering
  3 stjärnor
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljöCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  RekreationAktivitetsytor på campingplatsen
  AktiviteterArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän
  Logga in