Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Visa film

Kerstins Udde Spa Camping Stugby & Konferens

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0662-204 05

Rutsch och studs vid badstranden

Välkommen till en av Sveriges mest natursköna campingplatser, belägen vid Kerstins Udde där Höga Kusten möter Lappland.

Prova vattenstudsmattan med rutsch och studs vid badstranden direkt vid campingen som passar både stora och små. Spela minigolf med crazyhinder, boule eller beachvolleyboll. Hela anläggningen har trådlöst internet och datastuga med fyra datorer intill samlingsrummet om man vill spela spel eller surfa och inte har datorn med sig. För de minsta finns en ny lekplats i stugbyn. Vill du ge dig ut på den stora sjön, så finns både trampbåt, roddbåtar, kanoter och kajaker att hyra och är du fiskeintresserad, finns det fiskevatten med såväl ädelfisk i närheten och ett naturligt bestånd av stor gädda och abborre direkt vid campingen. Cykel- och utfärdskarta finns med vägbeskrivning till flera utflyktsmål bl.a Getgården och Trollebo och cyklar finns att hyra. På samma karta finns vandringsleder inritade.

I anslutning till vår reception på Kerstins Udde finns en restaurang med fullständiga rättigheter med ekologiskt vin och lokal öl och lokala specialiteter. Under samma tak finns en spaanläggning där det finns tillgång till en 33-gradig pool, torr- och ångbastu, spabadkar, styrketräning samt förbokade behandlingar.

Sommartid kan ni boka en örtvandring med örtspa eller en Naturens Bästa Bäverspaning, vandring till kvarnen på söndagar och besök på getgården på torsdagar eller en Midsommarnattsvandring för hela familjen på midsommarafton.

Stugbyn har 16 välutrustade storstugor varav 13 är 35 m² och 3 är 55 m² och på campingen finns 5 enkla övernattningsstugor på vardera 12 m².

Området är lugnt och fridfullt och passar den som vill ha en avkopplande vistelse.

I närheten av campingen (500 m) ligger affär, bank, bensinmack och Pub Trapper Inn, där du kan njuta av god mat i annorlunda miljö. I grannbyn Nordsjö 6 km från Kerstins Udde ligger Mariebo golf en artonhåls pay and play-golfbana. Vill man träffa sin släkt eller kompisgäng på ett märkbart sätt finns Tresjö Paintbool där man kan boka tid endera på en speedballbana nära campingen och en skogsbana på toppen av Hemliden ortens högsta berg.

Kommer ni vintertid så kan ni testa ert mod genom att ta ett dopp i isvaken, och bli medlem i Trehörningsjö Isbjörnsklubb, vid bastuflotten, med vedeldad bastu och 2 vildmarksbad som ligger vid stugbyn!

Under vintern finns elljusspår (1,8 & 2,8 km) samt obelyst milspår och 8 km från stugbyn ligger Djuptjärnsbacken (400 m lång & 80 m fallhöjd), där man kan åka snowboard och skidor. Vill ni hellre åka skoter så finns det miltals med skoterleder runt Trehörningsjö och både skotrar och guide att hyra.

I stugbyn kan man roa sig med att åka i pulkbacken, grilla korv i "pulkkåtan" eller låna en spark och åka längs vintervita vägar.

Prova isfiske och pimpla efter stor abborre eller fiska gädda med angeldon, guide finns att boka, utrustning både vinterkläder och fiskeutrustning och snöskor finns att hyra.

Boka en Naturens Bästa snöskovandring till den gamla kvarnen där vi kokar kornmjölsgröt och kaffe över öppen eld eller en oförglömlig upplevelse för hela släkten, från barnbarn till mor och farföräldrar med Hästen & Skogen.

Välkommen till Kerstins Udde SPA & Turism i Västernorrland!

Faciliteter

 • Anpassat för rörelsehindrade

 • Miljömärkt

 • Café

 • Pool

 • Hundar välkomna

 • Restaurang med fullständiga rättigheter

 • Kiosk

 • Skötrum för spädbarn

 • Konferensmöjligheter

 • Strand och bad

 • Kreditkort accepteras

 • Wifi / Trådlöst internet

 • Lekplats

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2017-01-01 - 2017-12-31

Öppet fullservice

2017-06-15 - 2017-09-15 09:00 - 21:00

Boende

 • Husbil

 • Husvagn

 • Stuga

 • Tält

 • Antal tomter 40

 • Antal stugor 21

 • Säsongstomter 3

Boka nu

Husvagn, husbil eller tält

Kerstins Udde Spa Camping Stugby & Konferens är en naturskön campingplats belägen vid stranden av Inre Lemesjö. Här finns tomter för husvagn, husbil och tält, både med och utan el. I alla våra priser ingår dusch och tillgång till servicehus.

Från

150 SEK

/natt
Stugor

På Kerstins Udde kan du bo i stugor naturskönt direkt vid sjön, nära restaurang och SPA. I stugbyn finns 16 välutrustade storstugor, 3 av dessa är 55 m² med 3 sovrum och ett allrum.

13 st av stugorna är 35 m² där man kan bo 4-6 personer. I sovrummet finns två enkel eller våningssängar (2-4 bäddar) och i allrummet finns en bäddsoffa med två bäddar, ett fullt utrustat kökspentry för 6 personer, spis med ugn, kylskåp, bord & stolar samt TV och Internet.

Vi erbjuder också enklare övernattningsstugor som består av ett rum på 12 m² med två våningssängar, kylskåp,kokplatta,bord & stolar + enkel utrustning. Rinnande vatten finns inte i dessa stugor, utan man får använda campingens servicebyggnader när det gäller disk, toalett & dusch.

Husdjur är välkomna i de flesta stugor. Det finns både handikappanpassade och allergisanerade stugor.

Från

350 SEK

/natt

Kerstins Udde Spa Camping Stugby &
Boka nu
Kontakt

Kerstins Udde Spa Camping Stugby & Konferens
Kerstins Udde, 890 54 Trehörningsjö

Telefon: 0662-204 05
Fax:

Platsnr: Y11
Område: Ångermanland

Campingplatsens webbplats
Skicka e-post

 
Klassificering
HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
MiljönCampingplatsens infrastruktur
ServiceCampingplatsens servicesutbud
AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
Stäng
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän