Svenska Arrow
Erbjudande Från

Malungs Camping

Välkomna till Malungs Camping, Bullsjön i Dalarna.

Malungs Camping är belägen naturskönt vid Västerdalälven och Bullsjön med gångavstånd till centrum.

Malungs djupa tysta skogar med ett rikt djurliv inbjuder till vandring, bär- och svamp plockning, vyer och möjlighet till avkoppling finner ni i campingens närhet. Ett flertal vattendrag erbjuder ett mångfaldigt och attraktivt fiske.

Förutom naturen och fisket förknippar man Malung med Svenska Dansbandsveckan, skinnframställning, kulturhistoria och hantverk.

Campingplatsen är helårsöppen, med begränsad service under vinterhalvåret (under vintern samarbetar vi med Malungs Turistbyrå, Tel +46 (0) 280-18600)

SVENSKA DANSBANDSVECKAN

Sedan 1986 har tusentals dansgäster vallfärdat till Malung och Svenska Dansbandsveckan, vecka 29. Utvecklingen har varit mycket positiv dessa 29 år. Från sex dansband, två dansbanor och 3.500 besökare till 82 dansband, sex dansbanor och 50.000 besökare! Under denna fantastiska julivecka invaderas Malung av entusiastiska dansgäster från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland som deltar, sprider och upplever glädje, lust och längtan.

AKTIVITETER PÅ CAMPINGEN

Under sommarsäsongen erbjuds ni minigolf och bad i pool eller naturbad med sandstrand. Gräsytor för bollspel. Fina cykelstråk når man lätt från campingen. Vintertid finns skidspår med elljus och skoterled i anslutning till området.

FISKE

Forsens brus överröstar alla grubblerier och tankar, kvar finns endast naturen och dess orörda frihet! Öring, Harr, Röding, Regnbåge, Gädda, Abborre, Sik, Brax och Id finns i Fiskevårdsområdets vatten i Malung. Fiskekort finns att köpa i receptionen.

SKOG OCH MARK

Malungs djupa tysta skogar med ett rikt djurliv inbjuder till vandring, bär- och svamp plockning, vyer och möjlighet till avkoppling finner ni i campingens närhet. En tur med kanoten upp ströms i Västerdalälven är värt mödan, njut sedan av naturen och dess djur när du glider nästan ljudlöst medströms åter till campingen.

BAD

En dag vid sandstranden eller vid poolen - du väljer det som känns bäst för dig.

UTFLYKTSMÅL

Från Malungs Camping, Bullsjön är det nära till en mängd utflyktsmål.

Stugor på Malungs Camping

  Våra stugor

  Campingstuga med dusch/wc Ljust inredda stugor med eget badrum, ett välutrustat pentry, en matplats och platt-TV. En dubbelsäng och en sovalkov eller två sovalkover. Campingstuga utan dusch/wc Enkelt inredda stugor med eget pentry, två sovalkover, ett rum med köksmöbel, kylskåp och husgeråd. Dusch/wc & disk i närliggande servicehus.

  Faciliteter

  • Anpassat för rörelsehindrade

  • Pool

  • Café

  • Servicebutik

  • Hundar välkomna

  • Skötrum för spädbarn

  • Kiosk

  • Strand och bad

  • Kreditkort accepteras

  Övrigt Aktiviteter

  Öppettider

  Öppet

  2015-01-01 - 2015-12-31

  Öppet fullservice

  2015-06-15 - 2015-08-09 08:00 - 20:00

  Boende

  • Husbil
  • Husvagn
  • Stuga
  • Tält
  • Antal tomter 180

  • Antal stugor 24

  • Säsongstomter 5

  Boka nu

  Från

  329 SEK

  /natt

  Dansbandscamping Mobyn

  Välkommen till Dansbandscamping Mobyn. Området är en tillfällig camping under Dansbandsveckan med gångavstånd till centrala Malung samt dansbanorna på Orrskogen. Vi erbjuder campingtomter med el för husvagn/husbil.

  2015 går arrangemanget 12 - 19 juli. Förbokning av plats endast Söndag-Söndag.

  Lillmogatan 1
  782 31
  Malung

  Från

  329 SEK

  /natt

  Dansbandscamping Storbyn

  Välkommen till Dansbandscamping Storbyn. Området är en tillfällig camping under Dansbandsveckan med gångavstånd till centrala Malung samt dansbanorna på Orrskogen. Vi
  erbjuder campingtomter med el för husvagn/husbil.

  2015 går arrangemanget 12 - 19 juli. Förbokning av plats endast Söndag-Söndag

  Storbyvägen
  782 35
  Malung

  Från

  220 SEK

  /natt

  Husvagn, husbil eller tält

  Malungs Camping är belägen naturskönt vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Här finns tomter för husvagn, husbil och tält, både med och utan el. Flera tomter har vacker utsikt över vattnet.

  Från

  500 SEK

  /natt

  Stugor

  Malungs Camping har stugor med 2 och 4 bäddar. Det finns både nyrenoverade stugor med dusch och wc samt enklare stugor där dusch och wc finns i närliggande servicehus. Många av stugorna har sjöutsikt.

  Alla stugor är rökfria. Husdjur är tillåtna i de flesta stugor men det finns stugor som är husdjursfria. Det finns några handikappanpassade stugor.


  Boka nu
  Kontakt

  Malungs Camping
  Bullsjövägen, 782 31 Malung

   
  Klassificering
  3 stjärnor
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljöCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  RekreationAktivitetsytor på campingplatsen
  AktiviteterArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän
  Logga in