Svenska Arrow
Visa film
Erbjudande Från

Södra Näs Camping

Miljövänlig familje camping som startade 2004. Ligger i Halland på Västkusten, 4 km söder om Varbergs centrum med fina cykelvägar in till stan, bussen går precis utanför campingen. På campingen finns stor lekplats, restaurang med fullständiga rättigheter, butik med nybakat bröd alla dagar i veckan under hela säsongen. Under högsäsong arrangerar vi danskvällar, quiz, skaldjursaftnar, trubadurer m.m. för vuxna och teater, pyssel, turneringar m.m. för barnen.

Vi har 6 stugor, fyra med 6 bäddar, fullutrustat kök med dusch och toa, stora altaner med trädgårdsmöbler. Hund är tillåtet i vissa av våra stugor.

En stugor har tre bäddar med lite enklare utrustning, ej dusch och toa, men med matlagningsmöjligheter.

Det är c:a 500 m till sandstrand och långgrunt hav. Det finns vackra strövområden i närheten av campingen och du kan promenera ner till fiskeläget, Träslövsläge. Där kan du köpa nyfångad fisk, krabba eller kräftor direkt från båtarna.

Våra campingtomter är minst 100 kvm, många med V/A och 10 till 16 ampere. Servicehuset är nytt och fräscht och vi lägger en stor vikt vid att ha ordning och reda och rent och snyggt omkring oss.

Vi har 332 campingtomter, ca 50 tältplatser utan el. Vi har förbokningsbara platser både på korttid och för hela säsongen. Platserna passar både för husvagn och husbil.

Välkomna att kontakta oss eller besök oss i det vackra Varberg.

Nu satsar vi på er som är hundägare!

Ha kul med din hund i sommar. Alla är välkomna, även du som inte gått någon hundkurs tidigare.

Södra Näs camping samarbetar med Acania Hundutbildning och vi erbjuder olika träffar med hunden i centrum. Du behöver inga förkunskaper, det viktiga är att du har ett intresse och vill vara aktiv med din hund!

Det finns tre olika grupper, Aktivering, Vardagslydnad och Agility. Varje träff varar 1,5h. En hundträff kostar 100kr per gång. Vi erbjuder även privatlektioner för er som vill ha extra tips och hjälp med eran hund. En privatlektion på 60 min kostar 300 kr.

För att vara säker på att få den senast uppdaterade informationen kring våra kurser, gå till aktiviteter på vår hemsida www.sodranascamping.se. Där görs alla ändringar och tillägg av kursutbudet.

Anmälan till hundträffarna och privatlektionerna sker via 070-20 13 745 eller angelica@acania.se.

Vill ni lägga eran specialklubbsträff hos oss? Vi kan då hjälpa er med olika arrangemang som ringsekreterare, domare och veterinär. Behöver ni sekretariat ordnar vi plats för detta. Vi har boende i olika former så som hundtillåtna stugor, husvagn/husbilstomter och tältplatser.

Vi har även en agilitybana, stor hundrastgård och ett utbildningsfält. I vår restaurang kan vi ordna allt från frukost till trerätters middag med underhållning. Vi har ett fint hundvårdsrum i servicehuset med ramp så ni står bekvämt och jobbar med hunden. Det finns möjlighet att ta hunden med till havet och bada, fina strövområden utmed havet och allt annat som Varberg kan erbjuda.

Faciliteter

 • Anpassat för rörelsehindrade

 • Restaurang med fullständiga rättigheter

 • Café

 • Servicebutik

 • Hundar välkomna

 • Skötrum för spädbarn

 • Kreditkort accepteras

 • Strand och bad

 • Ledarledda barnaktiviteter

 • Wifi / Trådlöst internet

 • Lekplats

Övrigt Aktiviteter

Öppettider

Öppet

2015-04-01 - 2015-09-13

Öppet fullservice

2015-06-19 - 2015-08-09 08:00 - 22:00

Boende

 • Husbil
 • Husvagn
 • Stuga
 • Tält
 • Antal tomter 382

 • Antal stugor 6

 • Säsongstomter 150

Boka nu

Från

220 SEK

/natt

Husvagn, husbil eller tält

Södra Näs Camping har stora campingtomter för husvagn och husbil samt ett grönområde för tält. Campingtomterna är plana och mellan 100-160m². Servicehuset är nytt och fräscht.

Eluttaget, som har CEE-kontakt, är på 10 eller 16 ampere. El finns på alla campingtomter och adapter till eluttag finns att köpa i receptionen. Större delen av tomterna har även vatten och avlopp vid tomtgränsen. Det finns även tältplatser utan el.

Från

900 SEK

/natt

Stugor

Här finns allt från enklare stugor till fullt utrustade stugor. Alla självhushållsstugor har en veranda med utemöbler och egen p-plats för din bil. I en del stugor tillåts husdjur och alla är helt rökfria. Om ni önskar en stuga som är allergivänlig så var noga med att meddela detta vid bokningen. För de stuggäster som saknar dusch och wc i stugan finns detta i närliggande servicehus.

Ta med sänglinnen och handdukar eller hyr i receptionen. Alla stugor skall städas innan avresa, men önskas städning kan ni lägga till det vid bokning mot debitering.


Boka nu
Kontakt

Södra Näs Camping
Nygård 3, 432 54 Varberg

 
Klassificering
4 stjärnor
HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
MiljöCampingplatsens infrastruktur
ServiceCampingplatsens servicesutbud
RekreationAktivitetsytor på campingplatsen
AktiviteterArrangerade aktiviteter på campingplatsen
Stäng
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän
Logga in