Erbjudande Från

AquaFix - Professionell vattenrening

Erbjuder produkter för effektiv och miljövänlig sanering samt desinfektion som säkert ger Er tillgång till friskt och bakteriefritt dricksvatten från vattentankar/ behållare i bl.a. husbil, husvagn och båt. Produkterna är inte baserad på Klor, utan ett effektivare och miljövänligare ämne , (ClO2 ) Klordioxid som inte ger varken lukt eller smak i det behandlade vattnet.

AquaFix har uppdrag som återförsäljare åt XINIX AB att marknadsföra och sälja produkterna AquaCare och FreeBact-20 för husvagn/husbil och båtmarknaden.

Företagets produkter används redan idag framgångsrikt för vattendesinfektion av ett flertal välkända företag och organisationer, främst i samband med katastrofområden och legionellasanering. Vetenskapliga studier visar att graden av desinfektion är överlägsen andra produkter som idag finns tillgängliga på marknaden

Som innehavare av Camping Key Europe har du 10% rabatt på alla produkter, samt tillgång till andra specialerbjudanden under året. Gå in på www.aquafix.se och uppge koden: "CKey" när du handlar i butiken.

KAMPANJERBJUDANDE enbart för Camping Key Europe innehavare. Under maj och juni månad ger vi alla kortinnehavare 20 % rabatt på våra produkter.

Faciliteter

Öppettider

Öppet

Öppet fullservice

Boende

  AquaFix - Professionell vattenreni
  Kontakt

  AquaFix - Professionell vattenrening
  Fisknätsgatan 28, 133 43 Saltsjöbaden

   
  Annonser
  Tipsa en vän
  Logga in